Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Polițiștii din municipiul de pe Timiș și Sebeș le-au identificat pe elevele care și-au agresat, joi, o colegă în apropierea unității de învățământ din Caransebeș!

Potrivit unui comunicat al IPJ Caraș-Severin, în urma verificărilor efectuate de către polițiști din cadrul Poliției Municipiului Caransebeș și Biroului Siguranță Școlară al I.P.J. Caraș-Severin au fost identificate minorele implicate în eveniment, două dintre acestea în vârstă de 13 ani și cea de-a treia, de 14 ani.

„La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 15.00, minora de 13 ani a fost agresată fizic de celelalte două, pe fondul unor discuții contradictorii între acestea, evenimentul producându-se în proximitatea unei unități școlare din Caransebeș. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș. De asemenea, a fost informată conducerea unității școlare, situația fiind în continuare monitorizată de către polițiști”, transmite IPJ Caraș-Severin.

Reamintim că joi, în apropierea Colegiului Național „C.D. Loga”, o minoră a fost bătută cu pumnii și picioarele de două colege, în urma unui conflict izbucnit între ele. Imaginile agresiunii au fost filmate de colegii acestora și au ajuns apoi pe rețelele de socializare, dar și în atenția polițiștilor caransebeșeni.

JCS-R.M.