Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – De la sfârșitul săptămânii trecute, Dorinel Munteanu nu mai este  „principalul” Reșiței, iar antrenorul a ținut să specifice faptul că nu din cauza salariului său nu a mai continuat în Valea Domanului!

„M-a deranjat faptul că în acel comunicat emis de CSM Reșița s-a spus că eu am cerut un salariu mai mare. În discuția avută cu Bobar, dar și cu primarul Reșiței, sub nicio formă nu s-a pus problema salariului, a părții financiare. Dacă are personalitate trebuia să-mi reproșeze despre ce nu am făcut bine la echipă. Era mult mai credibil să spună aceste lucruri. Vreau să anunț toți susținătorii mei, care au încredere în mine, că eu am preluat atunci o echipă care a fost total schimbată după perioada de iarnă. Bobar știa foarte bine toate aceste lucruri. M-a deranjat foarte mult, nu sunt frustrat, dar sunt foarte dezamăgit”, a declarat Dorinel Munteanu.

Răspunsul lui Cristi Bobar nu a întârziat să apară: „N-aș mai vrea să facem o telenovelă, dar îmi spun punctul de vedere. Îl respect foarte mult pe Dorinel Munteanu, atât ca antrenor, cât și ca fost jucător. Clubul nostru îl respectă și îi mulțumim pentru tot ce a făcut aici, dar fiecare merge pe drumul lui. Din punctul meu de vedere este clar un antrenor de Liga 1, poate să antreneze la cel mai înalt nivel din România. Acesta este punctul meu de vedere, indiferent de declarațiile date de Dorinel Munteanu. De două zile ne aflăm în tratative cu antrenori, dar până miercuri vom ști clar numele noului antrenor din Valea Domanului”.

Printre antrenorii cu care negociază CSM Reșița se află și Alexandru Pelici, fost jucător și antrenor în Valea Domanului.

JCS-Ștefan Moraru