Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Contractul lui Dorinel Munteanu cu CSM Reșița a ajuns la final, iar antrenorul cărășean nu va continua și din sezonul viitor pe banca rosso-nerilor!

„Având în vedere faptul că acordul dintre echipa CSM Reșița și antrenorul Munteanu Dorinel a ajuns la scadență, conducerea echipei CSM Reșița îi mulțumește acestuia și întregului staff pentru colaborarea avută în perioada noiembrie 2019 – iunie 2020. Le dorim multă baftă în continuare în activitățile lor. De asemenea, aducem la cunoștință suporterilor și susținătorilor noștri că, având în vedere situația actuală de la nivel național produsă de pandemia de Covid 19, clubul nostru va intra într-o perioadă de reorganizare, însă nu ne vom abate de la obiectivele propuse. Vom continua cu proiectul privind gazonul și al unei clasări cât mai bune în ediția de campionat 2020 – 2021 a Ligii 2. Nu dorim să promitem mai mult decât putem face, iar suporterii și susținătorii nostri vor fi în continuare ținuți la curent cu ce se întamplă nou în Valea Domanului”, este comunicatul de pe pagina de Facebook a clubului reșițean.

JCS-Ștefan Moraru

 

4 Comments

  • Oare am nimerit’o? ….daca da: hai ca’s bun…:)
   Alex…e cel mai cel mai cel mai cel „baiat”……

   La el va merge mixu’ : performanta + tineri + seriozitate!!!!!!!

   Domnu’ Pelici..(Alex)…de la Milanu’ din Banat…..la ceea ce va doriti!!!….(dupa ce ajungem locul 6 in liga 1 ca pe vremea d-lui Viki Rosca si ulterior dl Sdrobis…respect pt.toti! Dar in primul rand o promovare in amintirea MARELUI Mircea Chivu!!!!)

   Hai Metalu’ !

 1. Mulțumiri Dorinel Munteanu și mult succes în continuare. A făcut treabă bună, păcat că nu mai continuă la Reșița.

Adaugă comentariu