Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – La scurt timp după ce a semnat prelungirea contractului cu CSM Reșița, Marian Drăghiceanu s-a transferat la Oțelul Galați și va juca din sezonul viitor în Superligă!

Cristi Bobar i-a promis celui mai bun jucător al Reșiței din sezonul trecut că dacă va primi o ofertă din prima ligă, acesta va fi lăsat să plece de la formația din Valea Domanului. Drăghiceanu a fost golgheterul Ligii 2 în sezonul 2023/2024, cu 14 reușite, la egalitate cu Chipirliu de la CSA Steaua.

„Chiar dacă am semnat prelungirea contractului cu Drăghiceanu, i-am dat cuvântul și pentru mine acesta este cel mai important, cuvântul! Îi mulțumesc! Și-a făcut datoria pentru CSM Reșița. Are un contract semnat cu noi, dar cuvântul este mai presus de toate și i-am promis că dacă are ofertă din Superligă sau din străinătate îi dăm drumul. Și cuvântul rămâne cuvânt! Probabil că am pierdut unul dintre cei mai importanți jucători, dar vom găsi soluții. Este golgheterul Ligii 2, alături de Chipirliu. Este o pierdere, dar acum fotbalul se joacă în continuare. Este șansa lui, iar până la urmă eu chiar mă bucur pentru el. Momentan este în vacanță și urmează să se alăture Oțelului săptămâna viitoare. Până la reunirea lotului mai suntem în discuții cu câțiva jucători.”, a declarat Cristi Bobar, directorul CSM Reșița.

Reunirea echipei va avea loc pe 24 iunie, la stadionul „Mircea Chivu” din Reșița.

JCS-Ștefan Moraru

Adaugă comentariu