Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – ACS Progresul Ezeriș va întâlni vineri, 15 octombrie, de la ora 15:00, în deplasare, CSM Deva! Formația cărășeană este pe locul 5i, cu 10 puncte și vine după două înfrângeri consecutive. Totuși, Ezerișul speră să obțină cel puțin un rezultat de egalitate din întâlnirea cu Deva, echipa de pe locul 3, cu 15 puncte!

Ne așteaptă un alt meci dificil, împotriva echipei de pe locul 3. M-am interesat despre CSM Deva, are jucători care evoluează de mult timp împreună, are o echipă omogenă și noi nu avem decât să mergem acolo și să încercăm să practicăm un fotbal frumos. Acest lucru l-am spus băieților după eșecul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2, că trebuie să jucăm în primul rând un fotbal frumos, de calitate. Doar în acest mod pot crește acești tineri fotbaliști din lotul nostru. Nu ne vom închide, nu ne vom apăra pe două linii și ușor, ușor vor apărea și rezultatele pozitive. Vom încerca să ne creștem ritmul de joc și cu siguranță că vor apărea din nou victoriile. Moralul fotbaliștilor este un pic afectat, venim după două înfrângeri, dar noi chiar am lucrat la psihicul lor și le-am transmis că doar cu antrenamente bune, cu implicare și atitudine vor apărea rezultatele. Important este să aibă încredere în ei. Sper că au înțeles ce le-am spus în zilele de dinaintea meciului și sper că vom obține maximul din partida cu Deva. Rotariu și Takenori au avut ceva probleme medicale, dar eu sper că vor fi apți la ora jocului. De asemenea, dacă alți jucători vor intra în locul lor trebuie să fie la fel de bine pregătiți. Sper să luam cel puțin un punct din această deplasare”, a declarat Dorian Arbănaș, antrenorul Progresului Ezeriș.

Președintele Cristian Șodâncă e de părere că această cădere de formă a Ezerișului să va încheia odată cu meciul de la Deva: „Din jocul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 nu am reușit să luăm niciun punct, deși noi ne-am propus să câștigăm acel meci. Am practicat un joc slab, victoria gazdelor a fost meritată. Noi am început să jucăm abia din minutul 72, după ce gazdele conduceau deja cu 2-0. Urmează un joc mult mai greu la Deva, dar avem încredere că putem scoate un rezultat bun, chiar dacă situația în momentul de față este puțin mai grea sau lumea ne vede fără șanse. Noi avem încredere în băieți și credem că putem depăși acest moment greu”.

JCS-Ștefan Moraru