Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – ACS Progresul Ezeriș va întâlni vineri, 29 octombrie, de la ora 15:00, echipa CS Gilortul Târgu Cărbunești, pe stadionul din Caransebeș. În tur, cele două formații au remizat, 0-0. Ezerișul este pe 5 în clasament, cu 10 puncte, Târgu Cărbunești este pe 8, dar distanța dintre cele două echipe este de doar două puncte!

Formația antrenată de Dorian Arbănaș nu se regăsește și are în acest moment patru înfrângeri consecutive, dar antrenorul speră ca din retur echipa sa să arate mult mai bine. Pe lângă forma mai puțin bună arătată de echipă în meciurile trecute, Ezerișul se confruntă înaintea meciului cu Târgu Cărbunești și cu probleme de lot.

„Disputăm prima etapă din retur, nu avem decât să încercăm să câștigăm acest meci. În ultima perioadă am avut prestații foarte slabe și vom încerca să facem tot posibilul să obținem trei puncte cu Târgu Cărbunești. Deja clasamentul s-a strâns și cum am mai spus, obiectivul de la începutul sezonului este evitarea retrogradării. Este foarte important acest meci care urmează, începem returul, și sper ca băieții să fie concentrați și pregătiți. Ne așteaptă un meci foarte greu și vom încerca să-l câștigăm. De evoluția echipei în turul campionatului pot spune că sunt mulțumit doar pe jumătate. Am reușit să strângem 10 puncte în cele nouă etape. Pot spune că am început foarte bine turul, cu trei succese la rând, iar după aceea am picat într-o pasă foarte proastă. Ne confruntăm cu ceva probleme financiare și ne este destul de greu să-i motivăm pe băieți. Sperăm că se vor îndrepta lucrurile și vom face tot posibilul să câștigăm mai multe puncte în retur decât în turul campionatului. Avem și probleme de lot, fundașii centrali sunt momentan incerți, Marius Musteța are cartonaș roșu și nu va juca, Dragomir este accidentat, iar Popescu este răcit. O să vedem ce prim 11 vom alinia, vom încerca să improvizăm și sper că vom găsi cele mai bune soluții pentru a câștiga meciul”, a declarat Dorian Arbănaș, antrenorul Progresului Ezeriș.

JCS-Ștefan Moraru