Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Asta scriu cei de la AquaCaraş pe propria pagină de internet, după ce s-au văzut nevoiţi să intervină pentru remedierea unei noi avarii apărute la reţeaua de distribuţie a apei. Iar pentru asta, în 1 iulie, AquaCaraş a programat întreruperea furnizării apei potabile între orele 12.00 şi 16.00, pe strada Dealu’ Mare!

Totul „pentru eliminarea unei avarii, cauzate de Dorel, ce săpa cu sârg, cu Buldo, pentru Trio Gaz, pe strada Dealu’ Mare. Fiind pricepuți și cu expertiză în domeniu! Pozează conductele de gaz rupându-le pe cele de alimentare cu apă! Ne cerem scuze clienților afectați de avarie, pentru disconfortul și inconvenientele create, prin întreruperea furnizării apei. De data asta, transmiteți felicitările și urările de «bine» lui… Dorel“, au consemnat, revoltaţi, cei de la AquaCaraş.

În urma nemulţumirilor celor de la AquaCaraş, undeva în jurul orei 13.00, la faţa locului, i-am putut găsi şi pe Dorei, şi pe cei de la operatorul de apă. Însă nu lucra nimeni, poate era pauza de masă, deşi nimeni nu mânca, sau poate temperatura care sărise de 30 de grade şi-a spus cuvântul. Chiar şi aşa, după remedierea problemelor, cetăţenii afectaţi sunt rugaţi să semnaleze operatorului de apă dacă au apărut situaţii de neconformitate a caracteristicilor organoleptice ale apei, fie la Dispeceratul Central (0255/215643), fie la Exploatarea Reșița (0255/212458).

Lucrările de pe strada Dealu’ Mare fac parte dintr-o serie întreagă și sunt programate până la sfârşitul acestui an în municipiu, pentru rezolvarea problemelor cu presiunea scăzută a gazului. Iar în cazul străzii Dealu’ Mare, una în rampă, cu carosabil îngust, circulaţia a fost redusă de lucrări pe o singură bandă.

JCS-A.M.