Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Ilie Pătruică, unul dintre cei mai importanți conducători ai sportului reșițean, a încetat astăzi din viață, la vârsta de 87 de ani. A fost președinte al echipei de fotbal în anii 70-80-90, contribuind la mai multe promovări în Divizia A, cum se numea pe atunci primul eșalon fotbalistic!

„În această dimineaţă, după o săptămână în care a luptat clipă de clipă pentru viaţă, cu tot ajutorul specialiştilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, tatăl meu, ILIE PĂTRUICĂ, a plecat spre Ceruri. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!”, a anunţat Dan Pătruică, fiul fostului șef din Valea Domanului.

„În această dimineață s-a stins din viață nea Ilie Pătruică. Pe această cale dorim să transmitem condoleanțe familiei. Odihnește-te în pace, nea Ilie!”, a fost și mesajul clubului reșițean.

Îndrăgostit de clubul din Valea Domanului, de stadion, nea Ilie Pătruică mai venea în locul unde a scris istorie, ultima oară chiar în iunie 2020, întâmpinat fiind atunci de primarul Nelu Popa și președintele Cristi Bobar, care i-au dăruit un tricou în culorile pe care le-a iubit toată viața, roșu și negru.

Ilie Pătruică era și cetățean de onoare al Reșiței, distincție primită în 2015.

JCS-Ștefan Moraru