Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Fie că vorbim despre construirea sau de reabilitarea drumurilor forestiere, toate sunt în vizorul instituției, pentru perioada următoare. Pentru reabilitări se vor „turna“ 10.000 de tone de piatră!

Direcția Silvică a scos, marți, la licitație, pe SICAP, două proiecte legate de drumurile forestiere din județ. Într-un prim caz este vorba despre contractarea de servicii de proiectare și asistență tehnică pentru construirea unui drum forestier la Belentinul Mare, bugetul investiției fiind de 150.300 lei, ofertele urmând să fie așteptate până în 23 februarie.

În cel de-al doilea caz, Direcția Silvică dorește să cumpere piatră spartă polirectangulară, de carieră și concasată, necesară pentru reparația mai multor drumuri forestiere, cu o valoare totală de 600.000 de lei. Achiziția este împărțită în două loturi, unul aferent ocoalelor silvice Bozovici și Nera (3.500 de tone, 210.000 de lei), celălalt aferent ocoalelor silvice Teregova, Mehadia și Băile Herculane (6.500 de tone, 390.000 de lei). În cadrul procedurii de achiziție va conta prețul cel mai scăzut. Ofertele sunt așteptate până în 21 februarie.

Alt proiect, scos recent la licitație de Direcția Silvică, vizează achiziția a cinci containere dormitor. Valoarea totală estimată a acestora este de 135.000 de lei, iar ofertele vor fi așteptate până în 17 februarie.

JCS-A.M.