Dinamo a învins Reșița la zece goluri diferență - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii de la CSM Reșița au disputat duminică, 16 februarie, în deplasare, meciul din campionat cu Dinamo București. Formația dinamovistă s-a impus cu scorul de 33-23 (16-12), însă reșițenii au ținut aproape de campioană mai bine de o repriză.

Partida a fost un bun prilej pentru stafful tehnic de la Dinamo de a face o ultimă repetiție înainte de deplasarea la Lisabona, pentru meciul din barajul pentru optimile Ligii Campionilor (22 februarie). Antrenorul Ștefan Constantin de la Dinamo a spus la finalul meciului: „Un meci util în vederea dublei manșe cu Sporting Lisabona. Am încercat să rulez tot lotul, am avut și câteva obiective pentru acest meci. În primul rând pentru atac să avem o disciplină tactică cât se poate mai bună, să ne jucăm toate combinațiile de atac, iar în apărare să încercăm să avem o colaborare cât mai bună cu portarul. În mare, a ieșit un meci bun, dar să nu uităm că sâmbăta viitoare vom avea un cu totul alt advesar și implicarea va fi mult mai mare”.

Foarte bună evoluția portarului Makrem Missaoui, care a parat inclusiv trei aruncări de la 7 metri ale reșițenilor, una fiind blocată și de celălalt portar, de Dan Lazăr.

Dinamo: Missaoui, Lazăr, Heidarirad – Alouini 5, Shebib 5, Asoltanei 4, Negru 4, Bannour 3, Gavriloaia 3, Kuduz 3, Nantes 3, Vujic 1, Mousavi 1, Hossu 1, Savenco, Vrankovic.

Pentru CSM Reșița au marcat: Belchite 5, Trifkovic 4, Mledenciu 4, Dediu 3, Santeiu 3, Daia 2, Heimbach 1, Ignat 1.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: CS DINAMO