Caraş-Severin, Romania

După ani şi ani de studiu, cercetătorii unui institut european de nutriţie au reuşit să descopere substanţa 100% naturală capabilă să permită scăderea în greutate în mod definitiv.Au fost observate scăderi în greutate chiar şi la persoanele ale căror încercări de a slăbi cu alte metode sau regimuri esuaşeră de fiecare dată. Încă de la primele doze, în loc să se transforme în grăsimi, surplusul de calorii se transformă în energie.

Unul dintre cele mai bune rezultate a fost cel al Ninei care, fără dietă şi fără exerciţii fizice, a slăbit 21 kg în doar 20 zile. Datorită ei, această metodă a primit numele 2120 şi este cunoscută peste tot în Europa sub numele DIETA 2120.

Am slăbit 21 kilograme în doar 20 zile! povesteşte Nina.

La şcoală mă numeau: „balenă”, „grasă latino”. Aşa a fost dintotdeauna. Credeam că nu se mai poate face nimic.

Mama mea m-a dus pe la tot felul de medici. Toţi spuneau acelaşi lucru: „Acest copil mănâncă prea mult”, „Această adolescentă mănâncă prea mult”.

Am încercat totul: diuretice, regimuri hipocalorice, cure cu ceaiuri, cu păstăi de fasole şi tot felul de alte cure. Nimic nu m-a ajutat. După ce reuşeam să slăbesc 2 sau 3 kg, puneam repede la loc 5 sau chiar 6 kg. La 29 de ani şi 1,65 înălţime, cântăream 83 kg. Aceasta a durat până într-o zi, când…

Nina, am o surpriză pentru tine!

O prietenă mi-a declarat într-o seară: „Nina, am o surpriză pentru tine. Îţi voi face cunoştinţă cu cineva. Nu-ţi spun nimic. Altfel, poate vei refuza.”

O oră mai târziu, am făcut cunoştinţă cu un eminent specialist, fondatorul unui important centru de cercetări. „Vreau să-mi spuneţi ce aţi încercat pentru a slăbi şi câte kilograme doriţi să pierdeţi definitiv” mi-a spus.

Am încercat totul. Vreau să slăbesc cel puţin 10 kg!

I-am spus tot ce încercasem în zadar. El mi-a explicat cu răbdare de ce nu a mers. „Acum, Nina, vreau să ai încredere în mine. Vei slăbi în prima săptămână cel puţin 5 kg, pentru că aşa îţi doreşti”.

Vei pierde minimum 5 kg în prima săptămână!

„Nu este posibil, chiar am încercat totul!” i-am spus.

„Când spui „am încercat” e ca ţi cum crezi că vei eşua. Vei slăbi, asta-i tot ce pot să îţi spun!”.

Şi mi-a vorbit mult despre acea substanţă extraordinară, despre care cercetările recente au demonstrat că accelerează cu 40% arderile din organism.

Şi, în plus, nu este necesar nici să ţii regim, nici să faci sport!

„Dar, dacă eu vreau să slăbesc, va trebui să mănânc mai puţin şi să îmi propun aceasta de la început?” l-am întrebat.

„Ba deloc. Este greşeala tuturor regimurilor. Corpul tău posedă un fel de memorie. Când mănânci mai puţin, el stochează tot ce poate. Imediat ce ai terminat regimul, organismul se reechilibrează foarte repede şi înmagazinează şi mai multe calorii. Iată de ce se pun la loc atât de repede kilogramele pierdute cu atâta greutate. Cu această substanţă 100% naturală, lucrurile stau altfel: ea reglează şi stăpâneşte perfect arderea caloriilor. Nu trebuie să te privezi de nimic, nici de îngheţate, nici de cartofi prajiţi, dacă îţi plac!”

În prima săptămână am slăbit 11 kg! În 20 zile, am slăbit în total 21 kg. O viaţă nouă începea pentru mine. Simţeam că totul este posibil! De aceea, m-am şi înscris la un concurs de Miss. Dacă înainte nici în ruptul capului nu m-aş fi afişat în public în costum de baie, acum eram mândră să defilez în faţa celorlalţi!

Află aici cum a reuşit Nina să slăbească cele 21 kg în doar 20 zile şi vezi transformarea fabuloasă a acestei femei!

 

Enable referrer and click cookie to search for pro webber