Deții sau vrei să îți achiziționezi un Samsung S20? Iată care sunt cele mai bune accesorii pentru acest smartphone - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Seria Samsung Galaxy S20 este cea mai populară linie de smartphone-uri din 2020 și, deși sunt deja destul de puternice, există câteva accesorii pe care este bine să le dețineți pentru a beneficia la maximum de acest smartphone.

Fie că este vorba de un nou ceas inteligent, un acumulator, căști sau încărcător wireless, iată care sunt cele mai bune accesorii. Toate acestea vor face experiența dvs. Samsung Galaxy S20 și mai bună.

Baterie portabilă Samsung 25W

Faptul că aceasta este o baterie portabilă de 25W este cel mai important aspect. Pe lângă aceasta, Samsung utilizează USB-C PD și încă o tehnologie pe care majoritatea bateriilor portabile nu le folosesc. Datorită acestora, această baterie este perfectă pentru Samsung Galaxy S20. Are o capacitate de 10000 mAh, ceea ce înseamnă că ai putea încărca telefonul cam de 2 ori. Avantajul este, însă, că Samsung S20 se va încărca la fel de repede precum ar face-o în mod normal la priză. De asemenea, este subțire, deci poate încăpea în buzunar fără probleme.

Încărcător Samsung 45W

Acest accesoriu este mai mult pentru Samsung Galaxy S20 Ultra, deoarece celelalte două modele Samsung S20 nu se pot încărca la 45W și, în schimb, sunt limitate la 25W. Acest încărcător de perete USB-C de 45W este, însă, perfect pentru cei care doresc să-și încarce Samsung S20 Ultra în grabă. Veți putea încărca complet bateria cu capacitate de 5.000 mAh, în puțin mai puțin de o oră (58 de minute mai exact). Este destul de impresionant și, dacă sunteți o persoană mereu pe grabă, acest încărcător va fi o opțiune foarte bună. În caz contrar, încărcătorul de 25 W care vine în cutie cu Galaxy S20 Ultra va fi în continuare perfect pentru o încărcare destul de rapidă. Se va încărca complet în mai puțin de două ore, ceea ce este foarte rapid pentru majoritatea telefoanelor.

Samsung Galaxy Active 2

Samsung Galaxy Watch Active 2 este cel mai bun ceas inteligent pentru noul tău Samsung S2. Este realizat de Samsung, așa că știi că vei avea cea mai bună experiență, și este cel mai bun ceas inteligent compatibil cu Android de pe piață, la ora actuală. Galaxy Watch Active 2 vine cu o durată de viață a bateriei de câteva zile. Este, de asemenea, destul de subțire și ușoar, deci nu va arăta ciudat pe încheietura mâinii. Mai mult decât atât, rulează pe Tizen, deci puteți utiliza unele dintre aplicațiile preferate fără probleme. Nu există o mulțime de aplicații disponibile pentru Galaxy Watch Active 2, dar sunt disponibile cele de care aveți nevoie, precum Uber, Samsung Health și multe altele. Acest ceas inteligent este mai mult pentru urmărirea stării de sănătate și fitness, în loc să vă permită să utilizați ceasul inteligent așa cum ați face cu un smartphone. Aveți parte în continuare, totuși, de notificări. Acest smartwatch este perfect pentru orice Samsung Galaxy S20 și nu numai.

Galaxy Buds+

Samsung Galaxy Buds+ sunt o pereche de căști wireless cu adevărat grozave, iar acestea sunt acum cu adevărat wireless. Samsung a luat Galaxy Buds originale și le-a îmbunătățit în puncte cheie, inclusiv durata de viață a bateriei. Așadar, acum aveți parte de 11 ore de redare continuă pe Galaxy Buds+, și încă 11 ore în husa de transport. Mai mult decât atât, au îmbunătățit sunetul și acum au izolare fonică. Nu este chiar anularea zgomotului, dar este destul de aproape. Poți auzi în continuare oameni vorbind cu tine sau încercând să-ți atragă atenția, atunci când porți Galaxy Buds+, ceea ce este cu siguranță important.

Încărcător wireless Samsung 15W

Acest model este capabil să producă 15W, pentru încărcare wireless. Este încă mult mai lent decât încărcarea prin cablu, în special pentru Samsung S20 Ultra, dar totuși este destul de rapid. Este un suport de încărcare, așa că îl puteți folosi și lângă pat, pe o noptieră, fără probleme. Samsung vinde acest suport pentru încărcător wireless în două culori: alb și negru.