Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Fă asta alături de Ionela Adriana Vădrariu, în cadrul workshop-ului de la Kolping Caransebeș. Eveniment programat pe 30 septembrie, între orele 10-16, la care ești invitată să te înscrii prin achitarea integrală în contul RO86INGB0000999911784669 a taxei de participare în valoare de 236 lei!

„Acest workshop este o invitație la a descoperi și conștientiza potențialitățile din interiorul tău. Vom redescoperi esența feminină prin ascultarea corpului și eliberarea emoțiilor prezente, prin conștientizarea capacității intuitive. Femininul cu originile și darurile sale divine, se manifestă în fiecare feminitate într-un mod unic al frumuseții și înțelepciunii. Te aștept cu drag să explorăm împreună tărâmurile feminității spre redescoperirea minunată a ta!”, sună invitația Ionelei Vădrariu, psihoterapeut acreditat, coach și psihopedagog cu o experiență de 14 ani.

Reconectează-te conștient cu esența propriei tale feminități pentru a-ți conștientiza și a întregi propria identitate feminină, a-ți dezvolta capacitatea intuitivă, a intra în contact cu resursele tale interioare, a-ți debloca potențialități, a-ți reaccesa propriul foc creator, a te reîntâlni tu cu tine. Înscrie-te acum la workshop-ul „Darurile feminității”, întrucât numărul de locuri este limitat la maxim 15.

Detalii/confirmarea achitării taxei la tel.: 0771357830.