Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Reșița găzduiește în premieră o reuniune de nivel național a Club Lions District 124 România!

Sala de ședințe a Consiliului Județean Caraș-Severin a fost, sâmbătă, locul de întâlnire a peste 100 de reprezentați de top ai cluburilor Lions din țară, reuniți în penultima ședință de cabinet dinaintea Convenției Naționale a Lions District 124.

Municipiul de pe Bârzava a fost ales încă de anul trecut de către președintele districtului, Ciprian Iosep, ca loc de desfășurare a uneia dintre ședințele periodice de raportare. „Aveți o mișcare lionistică senzațională aici, cu o activitate remarcabilă susținută de nu mai puțin de trei cluburi: Reșița Montană, Onix și Kindness.“ și-a motivat acesta decizia, menționând în mod special implicarea președintelui Lions Onix, Felicia Quint, „mobilizator și catalizator al activităților de organizare a reuniunii“. Potrivit acesteia, Reșița găzduiește și o a doua reuniune, de această dată a 80 de tineri „leuți“, în Aula Universității, astfel că în municipiu se află în acest weekend peste de 200 de reprezentanți Lions din toată țara.

Primarul Reșiței, Ioan Popa, a adresat un cuvânt de bun venit participanților, vorbindu-le despre istoria orașului, dar și despre prezent și perspective. Lucrările propriu-zise ale ședinței au continuat cu prezentarea rapoartelor cabinetului executiv referitoare la proiectele implementate în prima parte a acestui an. De asemenea, au fost prezentate proiecte de rezoluții ce urmează a fi analizate până la Adunarea Generală, ce va avea loc înaintea Convenției Naționale din luna mai.

JCS-Walter Fleck