Caraş-Severin, Romania


REȘIȚA – Handbaliștii de la CSM Reșița vor întâlni joi, 28 noiembrie, de la ora 18, echipa SCM Politehnica Timișoara, la Sala Polivalentă. În etapa precedentă, elevii lui Bojan Butulija și Ilie Vaidasigan au pierdut, scor 18-26, în deplsare, cu formația AHC Dobrogea Sud, vicecampioana României din sezonul trecut.

„Rămâne să ne pregătim pentru meciurile următoare, să ridicăm forma, nu suntem pregătiți așa cum ar trebui”, a spus antrenorul Bojan Butulija.

Rosso-nerii rămân pe ultimul loc, cu un bilanț extrem de modest: o victorie și un egal, din 11 meciuri disputate. După partida cu Poli Timișoara de acasă, rosso-nerii vor încheia anul cu două meciuri în deplasare. Pe 5 decembrie CSM Reșița va juca pe terenul echipei AHC Dunărea Călărași, iar pe 12 decembrie handbaliștii reșițeni vor evolua împotriva formației CS HC Buzău 2012.

În clasamentul Ligii Zimbrilor, pe primul loc se află CS Dinamo București, cu 24 puncte, urmată de AHC Potaissa Turda cu 22 puncte și CSA Steaua București cu 22 puncte.

Ștefan Moraru