Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Scopul principal al celor de la Mundo Reșița este să producă fotbaliști și iată că roadele muncii antrenorilor încep să apară! Denis Macovei, care recent a participat la o acțiune a echipei naționale U15, a fost legitimat zilele acestea de către Universitatea Craiova!

„Cel mai valoros produs al clubului nostru de până acum face pasul către o echipă de top. Denis Macovei, născut în anul 2009, a semnat cu clubul Universitatea Craiova! Ne bucurăm, Denis, pentru tine. Le mulțumim tuturor celor care și-au pus până acum amprenta pe cariera sa, Ciprian Macovei și Lucian Dobre, și ne dorim să ai parte de o carieră la nivel cât mai înalt. Felicitări și mult succes, Denis!”, i-au urat puștiului cei de la Mundo Reșița.

„Succesul se planifică! ACS Mundo începe să producă! Așa cum am spus de la început, metodologia I.A.D.E.R. folosită de Mundo este cea care creează fotbaliști căutați de cluburi mari. Felicitări tuturor celor implicați în funcționarea clubului Mundo! Educarea copiilor este prioritară la Mundo. În această vară, clubul a transferat doi jucători la academii ale căror echipe de seniori sunt în Liga 1 și încă un jucător la o academie aflată în primele cinci din țară!”, a spus și antrenorul Lucian Dobre.

JCS-Ștefan Moraru