Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Primul jucător de care s-a despărțit CSM Reșița în această perioadă este lituanianul Deivydas Matulevicius. Atacantul a evoluat puțin în prima parte din Liga 2, în doar 8 partide din acest sezon, fiind de multe ori rezervă și nu a reușit să marcheze vreun gol!

„Clubul nostru a reziliat de comun acord contractul cu jucătorul Deivydas Matulevicius. Acesta a dorit să fie cât mai aproape de familia lui din Lituania, iar lipsa familiei a fost resimțită de jucător. Pe această cale dorim să îi mulțumim pentru aportul adus și mult succes mai departe”, este mesajul de pe pagina de Facebook a CSM Reșița.

Rosso-nerii s-au despărțit în urmă cu câteva luni și de Daniel Ene, iar în acest moment singurul atacant din lotul echipei pregătite de Alin Minteuan este Victoraș Astafei, care nici el nu s-a ridicat la asteptările rosso-nerilor. Acesta a înscris doar două goluri pentru CSM Reșița, în 13 partide disputate, fiind și el de mai multe ori rezervă. De altfel, Alin Minteuan, antrenorul din Valea Domanului, a declarat, după victoria cu Ripensia că lotul reșițean va suferi câteva modificări în pauza de iarnă, pentru ca echipa să iasă din partea inferioară a clasamentului, în 2021.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO-Miruna Mihancea