Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Echipa Asociaţiei Acasă în Banat va aduce şi în acest an o bucurie şi un strop de speranţă la multe familii nevoiaşe din satele din Banat!

Zilele trecute a debutat o nouă ediţie a campaniei „Dar din Dar“, derulată de Asociaţia Acasă în Banat. De trei ani, această campanie de colectare de fonduri şi alimente a venit în sprijinul a peste 1.000 de familii din circa 100 de localităţi din Caraş-Severin şi Timiş.

„«Dar din dar» este campania de colectare de fonduri și alimente a Asociației Acasă în Banat, care de trei ani vine în sprijinul familiilor aflate în situații dificile. Peste 1.000 de familii din peste 100 de localități din Banat au primit un ajutor până acum în cadrul acestei campanii. Cei care doresc să contribuie pot face o donație în contul Asociației Acasă în Banat, menționând numele campaniei, Dar din Dar, sau pot oferi pachete cu alimente în termen de valabilitate. De asemenea, companiile care doresc să ne susțină pot face sponsorizări de până la 20% din impozitul pe profit. Voluntarii Asociației Acasă în Banat vor achiziționa din banii donați alimente de bază neperisabile, în special conserve de carne, legume, dar și ulei, zahăr, făină și orez, fructe, cartofi, precum și produse de igienă și dulciuri. Acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, putem aduce un mic ajutor și un strop de speranță“, au precizat reprezentanţii asociaţiei.

Cei ce doresc să sprijine această campanie umanitară, o pot face în conturile: Asociația Acasă în Banat
Donații în LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801
Donații în EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801
SWIFT/BIC: BTRLRO22
Revolut: 0748918091
PayPal: acasainbanat@gmail.com

JCS-Nicoleta Moraru