Caraş-Severin, Romania

MOLDOVA NOUĂ – Aflat în vacanță cu familia într-o stațiune egipteană, fostul edil spune că ce i s-a întâmplat aduce cu un scenariu de Netflix, dar cu voia lui Dumnezeu!

„Dragă comunitate, după cum bine știm cu toții, Moldova Nouă are din data de 24 Ianuarie 2021 un nou/vechi primar ales și, să sperăm, cât mai curând validat. Deși forma în care s-a ajuns la acest deznodământ este desprinsă din filmele de pe Netflix, vreau sa cred ca aceasta a fost voia lui Dumnezeu și să speram că Moldova Nouă va continua drumul dezvoltării și creșterii calității vieții cetățenilor. Această postare doresc să fie ca un ultim mesaj pentru comunitate și un mesaj către noul primar ales”, le-a transmis Adi Torma locuitorilor din Moldova Nouă.

Iar pentru noul primar, Ion Chisăliță, Torma este oricând la dispoziție, dacă acesta va considera că are nevoie de viziunea și expertiza fostului edil. „Domnule primar, în primul rând vă doresc succes în acest mandat și vă asigur că dacă veți considera oportun să vă împărtășesc din viziunea mea sau veți avea nevoie de ajutor în a implementa proiectele în derulare, vă asigur de toată deschiderea mea pentru că, în calitate de fost primar, am obligația morală să îmi susțin comunitatea tot restul vieții”, i-a scris Torma, de la malul Mării Roșii, primarului Ion Chisăliță, neuitând să-i lase și o listă de proiecte finalizate, în curs de derulare sau care vor trebui depuse. Mai mult, fostul edil speră ca noul primar să sprijine un investitor, producător de mobilier pentru marile lanțuri de retail, care ar dori să înceapă activitatea cu aproximativ 500 de angajați în vara acestui an, în fosta locație a Delphi din Moldova Nouă.

Reamintim că fostul edil, liberal și apoi social-democrat, și-a pierdut mandatul de primar, pe care-l câștigase în septembrie 2020, în urma unei decizii a Înaltei Curți de Casație și Justiție care a considerat că Adi Torma nu ar fi trebuit să apară pe buletinele de vot, dintr-un viciu de procedură privind depunerea dosarelor de candidatură.

JCS-N.C.