Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Pompierii militari cărășeni au făcut bilanțul unei noi zile incendiare de marți. Atunci au intervenit la un incendiu produs la o casă din satul Comorâște, comuna Forotic, la altul produs la un bloc nelocuit din Caransebeș, precum și la unul de vegetație uscată, în satul Divici, comuna Pojejena!

La Comorâște, salvatorii orăvițeni au intervenit cu două autospeciale de stingere, iar misiunea a durat aproximativ două ore și jumătate, reușind totodată să împiedice o explozie. „La sosirea salvatorilor, incendiul se manifesta cu flacără la acoperișul casei și în interiorul acesteia (bucătărie, hol și un dormitor), pompierii reușind să împiedice propagarea focului la celelalte încăperi ale locuinței, precum și la casele învecinate. În timpul intervenției, pompierii au extras din interior două butelii, înlăturând astfel pericolul unei explozii. A ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 50 mp și au fost distruse mobilierul și electrocasnicele din bucătărie și dormitor. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.“, transmite ISU „Semenic“.

În cazul blocului nelocuit din municipiul Caransebeș, focul n-a afectat decât o canapea care ardea mocnit. La Divici, însă, flăcările au mistuit o suprafață de 400 de metri pătrați de vegetație uscată.

JCS-A.M.

Adaugă comentariu