Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Ceea ce e foarte bine pentru județul nostru, deși Grupul de Comunicare Strategică, tot de două zile, nu a mai actualizat evoluția noilor confirmări, în raportarea pe județe Caraș-Severinul figurând tot cu 64 de cazuri!

Potrivit comunicării făcute de Direcția de Sănătate Publică din Caraș-Severin, în cea de-a doua zi de Paști, numărul persoanelor confirmate pozitiv cu noul coronavirus nu a suferit nici o modificare față de raportarea de sâmbătă, astfel că, acesta a rămas, spre bucuria noastră, a tuturor, la 71. Mai mult, a crescut numărul celor vindecați, acesta ajungând la 15, nemaifiind, de asemenea, raportat nici un deces. În spitalele cărășene se află internate 44 de persoane, iar în alte județe, două persoane.

În ultimele 24 de ore au ieșit de sub protocolul autoizolării la domiciliu 35 de persoane, însă continuă să rămână în autoizolare 469 de persoane. În carantină instituționalizată sunt 206 persoane, toate pe raza UAT Băile Herculane, iar altele 40 au părăsit carantina. Au intrat, în schimb, încă 13 persoane în ultimele 24 de ore.

JCS-A.G.