Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Șeful județului, Romeo Dunca, mărturisește că unul dintre motivele pentru care dorește să candideze din nou este încrâncenarea cu care noua majoritate dirijată de Crina s-a agățat de orice pentru a-i bloca toate proiectele!

După toate blocajele, circul, provocările și încercările la care a fost supus în ședințele Consiliului Județean, președintele Romeo Dunca a fost întrebat dacă nu s-a săturat și dacă mai are de gând să candideze. Oficialul a răspuns: „Da, bineînțeles! Ați văzut, până iese un copil frumos, prin câte chinuri trece mama? Avem atâtea lucruri de făcut și încrâncenarea cu care se agață de orice și încrâncenarea cu care doresc să ne blocheze toate proiectele pe care noi le-am început. Gândiți-vă că noi acum discutăm de bani, de economii! De buget, de cheltuieli care au fost bine gestionate și s-au făcut foarte mari economii și avem buget. Gândiți-vă că la Direcția de Drumuri Județene sunt 20 de milioane de lei pe reparații, din acest excedent, care merg acolo. În timp în care noi am primit de la Guvern 12 milioane, au rămas la Consiliul Județean, la DDJ, pentru întreținere. Și am venit și am mai pus încă 18. Sunt 30 de milioane de lei, n-a avut județul niciodată atâția bani pentru întreținere și reparații. Și sunt o grămadă de lucrări care sunt pregătite să înceapă și nu pot începe din cauza acestor blocaje, pentru că nu am avut bugetul.“

Odată deblocat bugetul, la extraordinara de zilele trecute, au primit undă verde o serie de lucrări printre care „e vorba de asfaltarea de la Brădișor, asfaltarea de la Moldovița, asfaltarea Gârnic-Padina Matei, bucata de 500 de metri de asfaltat de la Vârciorova, Bolvașnița, ieșirea din sat către drumul național, sunt o grămadă de lucrări pe care noi acum vrem să le facem. Extravilanul Apadia-Delinești, intravilanul Ohăbița. Deci toate astea sunt lucruri pe care le putem face, avem banii!“, iar constructorii așteptau „să vină Crina să ne explice el cam cum ar trebui ca să fim perfecți. , a încheiat Dunca, referindu-se la dirijorul blocajului, consilierul județean Ioan Crina.

JCS-A.M.