De ce ai nevoie neapărat de o pereche de Sketchers în garderobă? - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Dacă mergi mult pe jos, probabil că vei fi familiarizat cu Sketchers. Ne plac pantofii lor pentru că sunt comozi, eleganți și distractivi.

Pantofii Sketchers sunt printre cei mai faimoși și renumiti pantofi de mers. Produsele Sketchers sunt de susținere și confortabile, iar spuma cu memorie oferă amortizare pentru picioare. Oamenii iubesc pantofii Sketchers deoarece sunt eleganți, de calitate excelentă și, cel mai important, confortabili la purtare și la plimbare. Conform feedback-ului valoros al clienților, pantofii Sketchers se potrivesc perfect și oferă un confort suprem.

Dacă vrei să știi mai multe despre pantofii Sketchers, citește rândurile de mai jos.

Ce sunt Sketchers?

Sketchers este un brand de încălțăminte cu sediul în Manhattan Beach, California. Este cel mai bine cunoscut pentru încălțămintea sa atletică și casual, confortabilă și elegantă, la concepția sa, marca a creat cizme utilitare și pantofi de skate.

Sketchers a fost fondată în 1992 și a crescut rapid în popularitate prin susținerea celebrităților și publicitate. Compania reează atât încălțăminte de zi cu zi, cât și pentru performanță, inclusiv gama Sketchers Memory Foam.

Istoria pantofilor Sketchers

Fondată în 1992, Sketchers a fost inițial destinată să distribuie pantofii Dr Martens. Fondatorul, Robert Greenberg, care era și în spatele mărcii LA Gear, și-a schimbat curând direcția și a început să proiecteze și să producă propria marcă de produse. Oferta inițială a fost o gamă de cizme utilitare și pantofi de skate.

Compania a început să vândă la nivel global în 1997. După o serie de reclame susținute de celebrități, Sketchers a devenit una dintre mărcile de încălțăminte cu cea mai rapidă creștere.

Unde se produc Sketchers?

De fapt, pantofii skechers sunt fabricați într-o varietate de fabrici, în principal în China și Vietnam. Sketchers au relații de lungă durată cu aceste fabrici, ceea ce asigură continuitate și fiabilitate. Echipa de producție Sketchers supraveghează procesul de producție și, de asemenea, efectuează controlul calității pentru a menține standardele înalte ale produsului lor.

Beneficiile Sketchers

În general, produsele Sketchers sunt confortabile și de susținere. Tălpile din spumă cu memorie asigură amortizarea piciorului. De asemenea, sunt respirabile și flexibile. Singura problemă? Sketchers nu sunt special concepute pentru problemele picioarelor. Prin urmare, dacă suferi de o problemă specifică a piciorului, cel mai bine este să primiți sfaturi potrivite înainte de a alege pantofii potriviți pentru tine.

Unele dintre beneficiile noastre preferate ale Sketchers sunt stilul moale și confortabil de înaltă calitate și multe dimensiuni din care să alegi. Ne plac și prețurile competitive. Mulți pantofi au inserții ortetice, care te ajută să mergi cu o postură mai bună și să te simți mai confortabil.

Sketchers au perfecționat arta modei high-tech în gama lor de pantofi colorați. Există o mulțime de opțiuni din care să alegi, de la sandale elegante și mocasini la modă până la adidași ușori și cizme extrem de confortabile. Sketchers înțelege importanța de a arăta bine în deplasare, motiv pentru care pantofii lor eleganți te mențin confortabil și să arăți elegant oriunde te duci.

Din ce sunt făcuți Sketchers?

Pantofii Sketchers sunt cunoscuți pentru tehnologia spumei cu memorie . Dezvoltată inițial de NASA (e adevărat!), spuma cu memorie este un material sensibil la presiune și temperatură. Acest lucru îi permite să se muleze după formă, oferind confort sporit. Sketchers a introdus un strat de spumă cu memorie pe talpa pantofilor, care a oferit o amortizare suplimentară, făcându-i excepțional de confortabili.

Forma Sketchers:

Când porți Sketchers, îți tonifiezi picioarele la fiecare pas. Sketchers susține că dezvoltă pantoful pentru antrenamente de confort și de mare impact, așa că dacă ești puțin activ în timpul zilei tale, picioarele tale te vor iubi. Sketchers a proiectat încălțăminte pentru confort și antrenamente de mare impact, astfel încât să ai încălțămintea perfectă pentru a le face pe toate.

Ce este spuma cu memorie de la Sketchers?

Majoritatea oamenilor se întreabă: Ce este spuma cu memorie de la Sketchers? Îți vom spune. Pantofii Sketchers cu spumă cu memorie răcită cu aer oferă atenuarea presiunii și confort instantaneu. Ea absoarbe impactul și se conturează pe majoritatea formelor picioarelor. În plus, au o talpă perforată dual-lite care mărește respirabilitatea.

Care Sketchers sunt cei mai confortabili?

Următoarele sunt cele mai apreciate perechi de Sketchers în funcție de feedback-ul și recenziile oamenilor:

  • Botine Joy On-The-Go.
  • Teniși Sketchers Performance Go Walk Joy Slip-On.
  • Cizme la jumătatea gambei Joy on-the-go.
  • Botine Bikers-Londoners.
  • Botine Joy On-The-Go.
  • Teniși Sketchers Flex Appeal 3.0.
  • Pantofi Sketchers GoWalk 3 Slip-On.
  • Sketchers GOwalk 5
  • Pantofi de mers Sketchers Go Walk Joy.
  • Sketchers Arch Fit.

Cât durează pantofii Sketchers?

Cât durează pantofii Sketchers? Ei bine, asta depinde de cât de mult îi porți. Pantofii Look sunt special concepuți pentru alergătorii de maraton și profesioniști. Deci sunt ușori și mai confortabili decât orice altă marcă și poți obține peste 1.000 km (sau 1.300 km) din ei. După aceea, aderența pantofului se reduce. Și dacă îi porți pentru utilizare ocazională, ar trebui să țină cel puțin 3 până la 4 ani!