De azi, masca domină Reşiţa şi Caransebeşul! Circulaţia după ora 20, restricţionată! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, convocat marţi de prefectul Cristian Gâfu, a aprobat instituirea de noi măsuri în municipiul Reşiţa conform legislaţiei în vigoare, ca urmare a faptului că incidenţa cazurilor de Covid-19 la nivelul municipiului a depăşit pragul de 7,5/1.000 de locuitori. Măsuri au fost luate şi pentru Caransebeş, dar şi pentru Goruia, Văliug, Buchin, Târnova şi Cornereva!

Hotărârea intră în vigoare începând cu data de azi, 13 octombrie 2021, şi este valabilă 14 zile.

În unităţile administrativ-teritoriale în care a fost constatată încadrarea în limitele incidenţei cumulate la 14 zile mai mare de 6/1.000 de locuitori, respectiv: Reşiţa şi Caransebeş, se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice deschise. Sunt exceptate de la obligativitatea purtării măştii de protecţie în spaţiile publice deschise persoanele care desfăşoară activităţi, inclusiv sportive, în mod individual sau împreună cu persoanele cu care locuiesc. De asemenea, se interzice circulaţia persoanelor între orele 20 şi 5, fiind exceptate de la această restricţie persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2 și care fac dovada îndeplinirii acestei condiții prin intermediul certificatului de vaccinare, pe suport hârtie sau în format electronic, sau al certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID-19. Celelalte persoane pot circula pe baza adeverinţei eliberate de angajator sau a declaraţiei pe proprie răspundere, completată în prealabil, pentru motive bine întemeiate.

JCS-L.A.

6 Comentarii

  • Da, vaaai, saracul de tine cat de oropsit esti. Lasa ca e bine in casa ca mai citesti vreo postare conspirationista de la vreo baba tembela pe Facebook.

  • Vai saracule de tine, oropsit de aceasta dictatura medicinala a lui bill gayts, care iti baga antene si nano boti in sârma de la masca aia cu 3 ron pe care o pui pe mecla, obligat de oculta mondiala care vrea sa te urmareasca si sa nu te lase sa te dezvoltezi, ca tu esti rumân puternic si de te ridici, pe multi ai sa proptesti.
   Nene, lasa rromales ghita tv si latrina 3 si feisbuci, nu mai crede ca ai noroc daca calci in vreun excrement si ca e bine sa mergi la loto sau ca ai ghinion daca trece pisica neagra.
   Crede ce iti spun virusologii si expertii si respecta legea, ca nu esti tu acum si medic pe langa faptul ca esti rumân hautentic si te pricepi si la fotbal si la politica.

 1. Nu se poarta masca niciunde in Resita cum ar trebui.
  La Vianor nu se intra cu masca. Nici angajatii nu poarta.
  La Lukoil in Triaj la fel. La Mol in Câlnic la fel fara masca.
  La Lidl Govndari paznicul o tine sub nas si la fel si multi clienti.
  La Kaufland Govandari se intra fara masca, iar angajatii o poarta sub nas sau chiar sub barbie.

  Paznicul de la Lidl mi-a spus chiar sa il las in pace cu prostiile astea, ca el sta 8 ore acolo. Ce sa mai zici de medici sau cadrele medicale…

 2. Bilunar, Autoritatea UE emite Alerta privind masca de protectie care nu corespunde Daca tot e bal sa fie pana la capat iar APC si DSP sa caute sa retraga mastile neconforme.Cat despre gripa sezoniera nu vad un interes serios pt combaterea ei.

 3. Crezi ca mai baga cineva in seama o gripa sezoniera, cand ai covidu calare pe tine?
  Stiai ca din 2020 pana acum, au murit de covid peste 42 mii de oameni.
  Daca o tinem asa, pana la finalul anului, vom avea morti cati locuitori are Resita.
  Ai putea spune deja ca a murit un oras intreg cu 42 k victime.

Adaugă comentariu