Daria Grigoroiu și Andeea Suhai, din nou pe podium - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Atletele Daria Grigoroiu și Andreea Suhai s-au remarcat la Campionatele Naționale U18 și au reușit să urce pe podiumul de premiere de patru ori!

„A fost un concurs reușit, în care atletele mele Andreea Suhai și Daria Grigoroiu au obținut patru medalii. Daria a obținut trei medalii de argint în probele de 100 metri plat, 200 metri plat și de 100 metri garduri. Andreea a obținut locul III în proba de 100 metri plat. Rezultatele sunt bune având în vedere condițiile în care ne-am pregătit și aș vrea să evidențiez faptul că este prima medalie pe care o obține Andreea Suhai într-o probă individuală. Ca și o parte negativă pot spune că este pentru prima data când Daria Grigoroiu pierde într-o cursă de 100 metri garduri la categoria ei de vârstă. Explicația este una simplă, nu am reușit să ne pregătim în condiții normale. Următoarea competiție la care vom participa va fi Campionatul Național U20, care va avea loc la sfârșitul lunii, la București. Acolo sperăm că ne vom revanșa și vom câștiga primul loc în prima de 100 metri garduri”, a declarat antrenorul Ștefan Nagy.

Daria Grigoroiu a spus după ce a reușit să câștige trei medalii de argint: „Am participat la Campionatul Național de juniori II, unde am luat startul în trei probe: 100 metri garduri, 100 metri plat și 200 metri plat. Mă bucur că în toate cele trei probe am câștigat medaliile de argint și pot spune că la proba de 100 metri garduri este prima înfrângere la vârsta mea. Această așa-zisă înfrângere mă face să muncesc mult mai mult la antrenamente, mă motivează și pe viitor sper să obțin rezultate mult mai bune. Săptămâna viitoare la Campionatele Naționale de juniori I sper să-mi iau revanșa. La proba de 200 de metri a fost prima mea medalie câștigată și sper ca pe viitor să obțin cât mai multe”.

„Sunt componentă a CSȘ și CSU Reșița și mă bucur că am obținut prima mea medalie de bronz la Campionatul Național de juniori II. Am reușit să obțin timpul de 12 secunde și 84 de sutimi. Această medalie mă bucură și mă încurajează pe viitor, pentru a obține rezultate mai bune. De asemenea, peste două săptămâni voi participa la Campionatul Național de juniori I, unde voi participa la proba de 100 de metri plat și la 200 de metri plat”, a spus și Andreea Suhai.

JCS-Ștefan Moraru