Daria Grigoroiu, aur la Campionatele Naționale - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Daria Grigoroiu a câștigat medalia de aur în proba de 60 de metri garduri la Campionatul Național de juniori U20. Atleta legitimată la Clubul Sportiv Universitatea Reșița, pregătită de Ștefan Nagy, a obținut și un record personal, fiind cronometrată cu 8 secunde și 37 de sutimi!

De asemenea, Daria a mai cucerit și argintul în proba de 60 de metri plat. Competiția a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, în București.

„Felicitări sportivilor și antrenorilor CSU REȘIȚA, pentru rezultatele obținute la Campionatul Național de atletism U20, ce au avut loc în Sala de atletism «Ioan Soter» din București! Felicitări, Daria Grigoroiu, campioană națională în proba de 60 m garduri (record personal 8,37) și medalie de argint la 60 m plat. Felicitări și sportivilor Valentin Răzvan Pleșa ( locul 4 în finala cursei de 60 m) și Andreea Suhai (loc 6 – 60 m plat). Iată că, după cele 9 medalii obținute de fondiştii seniori, și sprinterii reșițeni aduc rezultate deosebite pentru clubul nostru. Felicitări colectivului de antrenori Ștefan Nagy, Octavian Bârsanu și Irinel Dumitru. Împreună suntem o echipă, echipa CSU REȘIȚA și mergem mai departe!”, este mesajul Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa.

JCS-Ștefan Moraru