Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Pentru ultimele trei etape din play-off-ul Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, interimatul pe banca tehnică a echipei Metalul Reșița va fi asigurat de Daniel Oprița.

Rezultatele dezastruoase înregistrate de Metalul Reșița pe teren propriu în play-off au dus la despărțirea de antrenorul Marian Pană și a unei mari părți din staff-ului acestuia, părăsind gruparea din Valea Domanului și secunzii Costel Pană și Carol Gurgu și preparatorul fizic Cristian Letchin. În cele trei etape care au mai rămas de disputat din actualul sezon, antrenamentele vor fi conduse de Daniel Oprița, ajutat tot de unul dintre jucători, Cristian Apostol, aceasta fiind decizia patronului Cătălin Rufă.

Metalul Reșița nu a câștigat niciun meci acasă în play-off, înregistrând două înfrângeri și două rezultate de egalitate în patru meciuri. Cel mai recent eșec este cel de vinerea trecută, din etapa a VII-a, 0-1 cu cea mai slabă din cele șase echipe din play-off, FC Olt Slatina. Un rezultat care a tulburat apele rău de tot în Valea Domanului, iubitorii fotbalului neputând digera bătaia de joc la care asistau la fiecare meci de acasă. O evoluție care nu a fost pe placul celor implicați în susținerea acestei echipe. Așa s-a produs ruptura dintre Metalul și antrenorul Marian Pană, ca o consecință a rezultatelor foarte slabe din paly-off, de care jucătorii nu sunt străini. Marian Pană și-a pus singur cenușă-n cap, recunoscând jocul slab al echipei: „Cu siguranță, o promovare ar fi cântărit enorm în cariera mea. Așteptăm acum ce decizii se vor lua, dacă se vor lua.” Acestea au venit, iar mandatul lui Marian Pană la Metalul Reșița a luat sfârșit. Odată cu el este posibil să mai plece și alți jucători din lot.

„Încercăm să scoatem maxim din cele trei meciuri pe care le mai avem în play-off, a spus Daniel Oprița. Ne dorim să facem meciuri bune, să ne spălăm rușinea, pentru că am avut evoluții slabe în play-off. Nu am lăsat o impresie bună cu FC Olt și suporterii au fost nemulțumiți de noi. Acum nu mai avem nimic de pierdut. Eu sper să ne concentrăm în ultimele trei etape.”

Metalul Reșița va juca miercuri, 28 mai, de la ora 18, în deplasare la CSM Râmnicu Vâlcea. Sâmbătă, 31 mai, de la ora 11, în Valea Domanului este programat meciul cu CSU Craiova, pentru ca în ultima etapă a sezonului Metalul să evolueze în deplasare la Gloria Bistrița, sâmbătă, 7 iunie.

1 Comment

Adaugă comentariu