Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – ACS Banat Girls Reșița va întâlni sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 11:00, formația Asociația Fotbal Club Fair-Play, pe terenul sintetic din Valea Domanului!

Doar la victorie se gândesc fetele de la Reșița, având în vedere faptul că vor întâlni o echipă care n-a acumulat puncte în clasament. De asemenea, pe elevele lui Amariei le așteaptă o perioadă foarte încărcată, cu 4 mecuri în 12 zile, lucru nou pentru fotbalistele reșițence. Tocmai din acest motiv, în ultima pauză competițională, conducerea de la Banat Girls a apelat la un preparator fizic, Octavian Bârsanu.

„După părerea mea, ne-am antrenat foarte bine în această pauză competițională. Sunt foarte mulțumit de felul cum s-au mișcat fetele și îi mulțumim pe aceasta cale lui Octavian Bârsanu, care ne-a ajutat cu pregătirea fizică. Împreună cu el consider că am făcut treabă foarte bună din punct de vedere fizic. Mai avem patru meciuri de disputat și trebuit să ne antrenăm un pic mai bine din punct de vedere fizic. S-a putut observa că pe finalul meciurilor am avut probleme fizice, nu și din punct de vedere al moralului. Cred eu că în cele trei săptămâni de pauză am ajuns la un nivel bun al pregătirii fizice. Legat de meciul de sâmbătă, pot spune că suntem încrezători în șansele noastre. Întâlnim o echipă cu zero puncte, tânără, dar care caută cu disperare prima victorie în acest campionat. Nu cred că vom avea un meci ușor, de fapt niciun meci din Liga 1 nu se poate considera ușor. Nu mai întâlnim echipe ca în Liga 2, adică mai slab pregătite. Sper că ne va ieși jocul și sper că vom fructifica ocaziile pe care le vom avea. Îmi doresc clar cele trei puncte, ne așteaptă 4 meciuri în 12 zile și cu siguranță că nu va fi ușor. Este pentru prima dată când vom juca din 3 în 3 zile și din acest motiv am pus accent pe pregătirea fizică. Avem un lot destul de subțire și nu ne permitem să se accidenteze vreo fată. Din aceste 4 meciuri îmi doresc să obținem minimum 6 puncte. Aș fi extraordinar de fericit dacă se va întâmpla acest lucru”, a declarat Daniel Amariei, antrenorul echipei ACS Banat Girls Reșița.

JCS-Ștefan Moraru