Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – După ce a anunțat că principalul obiectiv al sezonului viitor este revenirea în Liga 2, Dan Alexa s-a mișcat repede și și-a întărit lotul cu 7 jucători noi. Unii dintre ei au evoluat la echipe de tradiție din fotbalul românesc, cum ar fi Rapid, Universitatea Craiova, FC Argeș sau UTA Arad!

CSM Reșița urează bun venit în Valea Domanului următorilor jucători: Raul Hreniuc – fundaș central în vârstă de 24 de ani. A evoluat la echipe precum CS Universitatea Craiova, FC Argeș, Dacia Mioveni; Amir Jorza – mijlocaș central în vârstă de 22 de ani. Acesta a evoluat la UTA Arad, Rapid București; Nicușor Fota – fundaș stânga în vârstă de 24 de ani. A evoluat la Concordia Chiajna, Rapid București; Marius Avram – fundaș central în vârstă de 27 de ani. A mai evoluat la CS Afumați, FC Universitatea Craiova; Vali Munteanu – mijlocaș dreapta în vârstă de 31 de ani. Acesta a evoluat la echipe precum FC Universitatea Craiova, Dunărea Călărași, Pandurii Târgu-Jiu; Sebastian Velcotă – atacant în vârstă de 23 de ani, venit de la Pandurii Târgu-Jiu; Sebastian Micu  – portar în vârstă de 20 de ani, sosit de la Rapid București sub formă de împrumut. Vă dorim mult succes în Valea Domanului!”, este mesajul postat de pagina de Facebook a clubului.

Reșița a renunțat până acum la 15 jucători din lotul care a retrogradat, majoritatea jucători experimentați, care și-au reziliat contractele cu clubul imediat după înfrângerea de la Slobozia. Printre aceștia, Cobrea, Dumitraș, Buș, Astafei, Dat (ajuns în Liga 1 la Mioveni, sub comanda lui Alex Pelici), Sălcianu (la CSM Slatina) sau Nini Popescu (la Concordia Chiajna).

JCS-Ștefan Moraru