Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a remizat sâmbătă, 5 februarie, scor 0-0, în partida amicală cu divizionara secundă Politehnica Timișoara! 

La finalul partidei, Dan Alexa s-a declarat mulțumit de echipă, având în vedere că Reșița a întâlnit, în opinia antrenorului, un adversar superior. Mediop și Drăghiceanu au pus cele mai mari probleme defensivei timișorene în prima repriză, iar în partea a doua a jocului ambele formații au căutat să aibă o posesie a mingii cât mai bună.

„Am fost curios să văd cum arătăm împotriva unei echipe de nivel superior nouă. Pot spune că am avut momente foarte bune de joc, am pus probleme adversarului și au fost momente când am controlat partida. Sunt foarte mulțumit de echipă, mă bucur că nu s-a accidentat niciun jucător și cred că ne-am ridicat la nivelul meciului. Am întâlnit un adversar bun, cu jucători cu experiență. Poli este o echipă care îți poate pune mari probleme. Am folosit tot lotul la acest meci. Urmează amicalul cu Progresul Ezeriș pe data de 9 februarie, iar pe 10 vom pleca spre Antalya. În cantonamentul din Turcia avem programate trei jocuri amicale, două împotriva unor echipe de ligă secundă și acum căutăm un adversar de primă ligă. Echipele pe care le vom întâlni nu sunt din România. Vom avea condiții bune de antrenament”, a declarat Dan Alexa, antrenorul CSM Reșița.

CSM Reşiţa: Micu – Dudea, Bărboianu, Manolache, Vasluian – Vali Munteanu, Cioinac, Breșneni, Jorza – Drăghiceanu, Mediop. Au mai jucat: Zimmermann, Rimovecz, Ardei, Derbac, Cristea, Ciobotariu, Sima, Fota, Negru, Aboubakar.

JCS-Ștefan Moraru