Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Cupa „Laura Rus” la fotbal feminin va avea loc duminică, 15 decembrie, începând cu ora 9:00, la Sala Polivalentă din Reșița. La această competiție pentru fotbalistele senioare vor participa echipele: ACS Banat Girls Reșița, Fortuna Becicherecu Mic, Universitatea Galați, ACS Student Sport Alba Iulia, ACS Piroș Security Arad, Carmen București, FC Luca Brașov și ZFK Zemun (Serbia).

Unul dintre sponsorii competiției este chiar clubul Anderlecht (formația din Belgia la care evoluează în prezent Laura Rus), iar Teodora Meluță este invitată special, fiind premiată recent cu titlul de cea mai bună jucătoare de fotbal feminin din România.

„Dragilor, în 15 decembrie este programată a patra ediție a Cupei Laura Rus! Așa cum deja v-am dezvăluit, una dintre surprize va fi prezența la turneu a celei mai bune jucătoare a anului 2018, Teo Meluță! Avem o surpriză și de la Ștefania Vătafu, care a contribuit cu un tricou semnat de ea, deci avem toate ingredientele necesare pentru o zi frumoasă dedicată fotbalului feminin. Vă aștept în număr cât mai mare la Sala Polivalentă din Reșița!”, este mesajul Laura Rus pentru toți iubitorii fotbalului.

Această competiție va fi organizată de Primăria Bocșa, Consiliul Local Bocșa, Casa Orășenească de Cultură Bocșa și ACS Banat Girls Reșița. Toate aceste instituții vor fi sprijinite de Primăria Reșița, Consiliul Județean Caraș-Severin și de Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin.

Ștefan Moraru