Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Ne referim la cel din cartierul Pipirig, care va fi refăcut complet și va primi o altă imagine față de cel actual, aflat într-o stare nu prea bună!

Municipalitatea a publicat pe pagina de Facebook mai multe imagini cu noul proiect al locului de joacă, unul foarte modern.

Locul de joacă, un adevărat parc pentru copii, va fi tot pe strada Aleea Sportivilor. Construcția va include lucrări de împrejmuire, turnare suprafață cauciucată pentru protecție, dotarea cu mobilier urban (bănci și coșuri de gunoi), amenajare peisagistică și plantare de arbori, precum și montarea a nouă echipamente de joacă premium, destinate copiilor intre 2-14 ani: complex de joacă – trenuleț, turn activități, leagăn simplu, leagăn cuib, complex activități tobogane, carusel, balansoar, figurine arc (două bucăți).

Potrivit primarului Felix Borcean, investiția e de 500 de mii de lei, din bugetul local, însă locul de joacă va arăta așa cum trebuie să arate un astfel de spațiu pentru copii. „Locul de joacă va fi unul deosebit, cu aparate de joacă din materiale superioare și de calitate. Sunt mai scumpe, e adevărat, față de ceea ce făceam noi, câte cinci – șase locuri de joacă cu 200.000 de lei. Pare mult, dar acesta e prevăzut și cu tartan, și cu alte facilități”, spunea edilul într-o recentă ședință de consiliu local.

Lucrările ar putea începe chiar anul acesta, pentru ca în primăvara viitoare să fie finalizate.

JCS-R.M.