Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Sigur nu doriți să apăreți într-o compilație video virală pe YouTube cu persoane care cad de pe hoverboard. Așadar, avem câteva sfaturi pentru dvs. despre cum să nu vă întâlniți cu podeaua, în timp ce vă deplasați pe placa dvs. de auto-echilibrare, precum și despre cum să vă opriți și să vă dați jos de pe el, fără să ajungeți întins pe trotuar.

Înainte de a putea deveni un expert acrobatic cu placa dvs. hoverboard, trebuie să vă puteți urca, da jos, echilibra, roti și opri. La început, nu este atât de ușor pe cât arată. Majoritatea oamenilor cad prima dată. Așa că fiți pregătit să râdeți puțin de dvs. Va fi nevoie de puțin timp și practică pentru a vă da seama cum să folosiți un hoverboard, dar, până la urmă, veți persevera.

Încă de la început, veți dori să începeți prin utilizarea modului de antrenament al plăcii dvs., care vă va limita viteza, astfel încât să vă puteți obișnui cu hoverboard-ul dvs. înainte de a ieși la plimbare. Acest lucru vă va împiedica să decolați din greșeală la viteză maximă, înainte de a vă stăpâni încetinirea și oprirea.

Cum să vă urcați pe hoverboard pentru prima dată

E nevoie de puțin talent pentru a vă urca pe hoverboard și aproape toți cad cel puțin o dată, așa că să nu vă simțiți prost când se va întâmplă asta. Iată câteva lucruri pe care trebuie și nu trebuie să le faceți când încercați să vă urcați pe hoverboard pentru prima dată:

  • Purtați echipamentul de protecție recomandat. Asta înseamnă: cască aprobată de specialiști, apărătoare pentru încheieturile mâinilor, genunchiere și cotiere.
  • Începeți într-o zonă deschisă, fără obstacole.
  • Asigurați-vă că placa dvs. este pornită înainte de a călca pe ea. Veți cădea imediat fără a activa elementele giroscopice din interior.
  • Așezați-vă mai întâi piciorul dominant pe placă, apoi al doilea picior și stați drept.
  • Nu stați cu genunchii îndoiți și nu vă aplecați. Placa dvs. vă va duce în orice direcție este aplecat corpul dvs., deci aceasta este partea în care doriți să evitați înclinarea.
  • Nu vă fie rușine să vă rugați prietenii să vă ajute.
  • Găsiți o poziție confortabilă, în care vă simțiți echilibrat.
  • Înclinați-vă înainte, încet, pentru a începe să vă mișcați.
  • Nu vă sprijiniți în talie, cea mai mare parte a mișcării ar trebui să fie în glezne.

Cum să vă direcționați hoverboard-ul

Totul este în echilibru și presiunea pe care le aplicați schimbându-vă greutatea. Împingeți piciorul drept înainte pentru a vira la dreapta și piciorul stâng înainte pentru a vira la stânga. Nu vă îndoiți din talie, cea mai mare parte a mișcării dvs. trebuie să fie în glezne.

La fel ca mișcarea înapoi și înainte, învățarea întoarcerii începe cu mișcări mici. Pe măsură ce abilitățile dvs. progresează, veți fi gata să faceți viraje mai strânse. Acest lucru se realizează prin împingerea degetelor de la picioare în jos, în timp ce apăsați simultan cu călcâiul celuilalt picior.

Cum să vă opriți pe hoverboard

Din nou, este vorba despre înclinare și echilibru. Placa de auto-echilibrare vă va urma corpul. Înclinați-vă încet pentru a vă readuce într-o poziție verticală. Dacă vă aplecați prea mult înapoi, veți începe să vă mișcați înapoi sau să cădeți, așa că fiți atenți. Pe măsură ce înclinarea scade, la fel și viteza dvs. Pe măsură ce încetiniți placa, vă puteți da jos prin spatele său.

Cum să vă dați jos de pe hoverboard

Nu putem sublinia suficient acest lucru: Faceți. Pasul. Înapoi. Aceasta este una dintre cele mai mari greșeli pe care o fac începătorii cu hoverboard-urile lor: fac pasul înainte pentru a se da jos. Și este o greșeală simplă de făcut. Începeți să vă pierdeți echilibrul și instinctiv vreți să vă asigurați că nu cădeți, așa că faceți un pas înainte pentru a vă „prinde”.

Dar pasul înainte pentru a vă da jos este modul în care ajungeți să aveți un #hoverboardfail atașat la numele dvs. Când sunteți gata să vă dați jos, faceți un pas înapoi cu piciorul dominant și nu vă încordați mușchii.