Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Dependența pentru pariurile sportive reprezintă cea mai mare provocare a vremurilor noastre, iar cum foarte multe persoane obișnuiesc să parieze, recomandările și sfaturile pentru evitarea acestei probleme sunt mereu binevenite!

In cazul in care esti curios sa afli cum poti evita dependenta la pariurile sportive, atunci articolul nostru iti poate fi de foarte mare ajutor. Asta deoarece in randurile urmatoare vei gasi mai multe recomandari cu ajutorul carora poti tine pariurile sportive sub control.

Iata care sunt cele mai utile recomandari pentru evitarea dependentei la pariuri sportive:

Alege agentia de pariuri potrivita

Inainte de toate, poate cel mai important sfat pe care il poti primi pentru a evita dependenta la pariuri sportive este sa alegi agentia potrivita.

Ce inseamna o agentie potrivita atunci cand vine vorba despre dependenta pentru pariuri?

Casa de pariuri trebuie sa iti fie aliat si nu dusman pentru a gestiona corect activitatea de pariere.

Mai precis, aceasta trebuie sa iti puna la dispozitie mai multe instrumente cu ajutorul carora sa poti pastra un stil de joc responsabil.

Aceste functii si setari sunt obligatorii, insa nu toate casele de pariuri le-au implementat in mod eficient. Cu toate acestea, daca vrei sa mergi la sigur, alege Winmasters.

Citind opinii si pareri despre Winmasters pe site-ul CPO, am descoperit ca aceasta reprezinta una dintre cele mai bune agentii de pariuri care promoveaza jocul responsabil. Prin urmare, este o recomandare pe care merita sa o ai in vedere!

Gandeste-te la un buget

Daca vei merge la cumparaturi avand doar 200 de lei in portofel, cel mai probabil ca vei calcula toate preturile produselor si vei face fiecare alegere in mod responsabil, gandindu-te de doua ori daca ai nevoie sau nu de acel produs.

De ce sa nu faci la fel si atunci cand pariezi? Dupa cum probabil ai observat deja, un buget te poate ajuta sa fii mai responsabil. Prin urmare, ar trebui sa te gandesti la un buget inclusiv pentru activitatea de pariere.

Este destul de simplu sa faci asta. Doar calculeaza-ti venitul. Mai apoi, stabileste un procent cuprins intre 5% si 10%. Suma care rezulta reprezinta bugetul tau pentru pariuri sportive.

Atentie! Aceasta suma trebuie sa iti ajunga timp de o luna de zile, asa ca mare grija cum alegi mizele pe care le joci. In acest sens, iti mai oferim o recomandare: miza fiecarui pariu nu ar trebui sa fie mai mare de 5% din buget.

Vei avea astfel suficienti bani pentru a plasa 20 de pariuri, iar daca vei obtine si bilete castigatoare, cel mai probabil te vei putea folosi de bugetul stabilit o perioada indelungata.

Impune-ti limite

Asa cum stabilirea unui buget si a unor mize maxime reprezinta limite ce iti pot fi de mare ajutor pentru a evita dependenta la pariurile sportive, la fel si limita de timp se poate dovedi a fi de foarte mare ajutor.

Mai precis, cu cat vei petrece mai mult timp la pariuri sportive cu atat exista mai multe sanse ca tu sa devii dependent de pariuri la un moment dat. Cum aceasta situatie nu este de dorit, trebuie sa iei toate masurile necesare pentru a evita asta.

O practica foarte buna este stabilirea unei limite de timp pentru pariuri sportive. De exemplu, poti sa iti aloci o ora pe zi pentru pariuri sportive.

Asa ca ori de cate ori pariezi, indiferent ca pariezi pe internet sau in agentiile fizice, porneste cronometrul. Atunci cand ai petrecut deja o ora la pariuri sportive, cauta-ti alte activitati si nu mai paria pana a doua zi.

Vei invata sa iti folosesti timpul eficient si totodata nu te vei lasa dus de val, ceea ce probabil ca te va ajuta foarte mult.

Te mai poti gandi, de asemenea, la o limita de pariuri pe zi. De exemplu, poti alege sa joci doar 3 bilete pe zi.

Cere ajutorul

Uneori, toate aceste sfaturi se pot dovedi a fi in zadar, iar daca nu le-ai aplicat de la bun inceput, poate ca acum e prea tarziu. Cu toate acestea, nu trebuie sa iti pierzi speranta.

Chiar daca ai devenit deja dependent de pariurile sportive, acesta nu este un motiv de disperare. Exista in continuare solutii pentru a rezolva aceasta problema.

Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa soliciti ajutorul!

Indiferent ca alegi sa vorbesti cu un specialist, care sa iti ofere suport pentru a remedia aceasta provocare a vietii tale, sau cu persoanele apropiate, asa cum sunt rudele sau prietenii, daca vei recunoaste ca ai o problema si vei solicita sprijinul, acesta se va dovedi a fi un real ajutor.

Nu trebuie sa iti fie rusine sa soliciti ajutor atunci cand simti ca situatia te copleseste.

Nu este o lupta pe care trebuie sa o duci singur, mai ales ca este mai usor de castigat atunci cand ai pe cineva langa tine.

Aplica toate recomandarile de mai sus iar astfel iti va fi mai usor sa eviti dependenta la pariurile sportive. Succes!