Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. O perie rotativă cu aer cald vă poate ajuta să obțineți o coafură de calitate la domiciliu. Instrumentul de coafare usucă părul suflând aer fierbinte, în timp ce un accesoriu se rotește pentru a îl îndrepta, oferindu-i mult volum și strălucire.

O perie rotativă este cel mai bine utilizată pe păr 70-80% uscat, pentru ca coafura să reziste mai mult. Stilurile realizate în acest mod pot rezista până la 3 zile, dacă stați departe de prea multă umiditate.

Există multe perii rotative de înaltă calitate pe piață, iar alegerea uneia poate reprezenta o alegere dificilă. Pentru a vă ajuta să alegeți cea mai bună perie rotativă pentru propriul păr, vom parcurge cele mai bune și mai proaste calități ale diferitelor perii cu aer cald.

Ce este o perie rotativă?

Peria rotativă cu aer cald este foarte asemănătoare cu aspectul periei obișnuite cu aer cald, cu excepția accesoriului care se rotește în timpul utilizării. Este în esență un uscător de păr și un instrument de coafură all-in-one, ceea ce îl face să fie un produs foarte convenabil. Capătul său are formă rotundă și are un cablu care se conectează la o priză.

Majoritatea periilor cu aer cald (rotative și nerotative) au comenzile pe zona mânerului și acestea gestionează setările de temperatură și viteză.

Periile rotative pot fi realizate dintr-o varietate de materiale diferite. De exemplu, unele ar putea avea peri acoperiți cu ceramică, care, de asemenea, se încălzesc, oferindu-vă o coafură mai precisă. Altele au nylon flexibil sau peri din materiale similare care se mișcă pe măsură ce peria se învârte, iar acest lucru ajută la eliminarea nodurilor.

Aceste perii suflă, de asemenea, aer cald prin zone ventilate. Acest aer vă permite să vă uscați și să vă coafați părul în același timp.

Styling cu o perie rotativă cu aer cald

Mecanismul rotativ vă ajută să vă mișcați părul și creează o buclă cu aspect mai natural decât un ondulator tradițional. Este multidirecțional, ceea ce înseamnă că usucă părul în timp ce se ondulează în două direcții, astfel încât să obțineți un volum maxim.

Principala problemă pe care majoritatea utilizatorilor o au când încep să folosesc o perie rotativă cu aer cald este să se obișnuiesc cu modul în care funcționează. Este foarte natural să vreți să controlați singură peria, dar trebuie să o lăsați să funcționeze singură. Dacă nu, riscați să vă trageți și să vă încurcați părul.

Este o artă care trebuie învățată, așa că, dacă cumpărați una, nu renunțați la prima încercare. Este puțin probabil să o puteți folosi cu succes la prima dvs. încercare, dar nu renunțați. Chiar funcționează.

Dacă nu vă puteți obișnui cu modul în care funcționează, majoritatea au un întrerupător care oprește mecanismul de rotație, astfel încât să o puteți folosi în continuare ca o perie normală de aer cald care nu se rotește.

O puteți folosi pe părul umed?

Peria de păr rotativă poate fi utilizată pe părul umed. Cel mai bine este să vă asigurați că cea mai mare parte a umidității este extrasă din păr pentru a obține rezultate bune, altfel durează foarte mult timp pentru a îl usca.

V-am sugera mai întâi uscarea sau stergerea a umezelii cu un prosop. O puteți folosi cu siguranță și pe părul uscat, pentru a aranja părul sau pentru a adăuga bucle și volum.

Ceea ce vă va plăcea la aceste perii este că obțineți un volum și o strălucire incredibilă. Dacă este utilizată în mod corespunzător, puteți crea o coafură care durează câteva zile bune (în funcție de nivelul de umiditate și, de asemenea, de tipul dvs. de păr).

Lucruri de căutat într-o perie rotativă

Când achiziționați o perie rotativă, ar trebui să căutați următoarele caracteristici:

  • Un comutator pentru oprirea rotatorului (util dacă decideți că nu vă place cum funcționează).
  • Setări de viteză multiplă.
  • Setări variabile de temperatură.
  • Setări pentru mai multe direcții.
  • Dimensiunea potrivită a accesoriului pentru tipul și lungimea părului.
  • Tensiune dublă dacă călătoriți.