Caraş-Severin, Romania

MUNTELE MIC – Cel mai modern resort de schi de pe Muntele Mic aniversează 1 an, iar evenimentul nu putea trece fără o mare petrecere, mai ales că vremea se anunță numai bună pentru câteva zile la munte! Chiar dacă acum drumul este închis din cauza viscolului!

„Pentru o zi așa deosebită, sâmbătă, 8 februarie, vremea se arată impecabilă. Soarele va fi pe cer, iar condițiile de schi vor fi bune”, așa își încep cei de la weSKI invitația pentru turiști.

Aceștia au pregătit până la cel mai mic amănunt distracția. Astfel, accesul pentru petrecăreții fără ski/ snowboard se face parcând în parcarea P1, de unde vor fi preluați cu ski-bus-ul și lăsați în curba de acces către baza pârtiei Vâlsanu, iar de acolo, puțină mișcare nu strică, adică 500 de metri de mers pe jos sau shuttle cu snowmobil/șenilat. „La finalul petrecerii, la baza pârtiei Vâlsanu, plecăm cu telescaunul. Cei care nu doresc să participe la after, cu telescaunul, se întorc pe jos la curba de acces, de unde vor fi preluați de bus-ul weSKI. De la stația de sosire Vâlsanu vă așteptăm cu șenilatul + snowmobil, de unde pornim spre after party la Sky Lounge. Dacă vremea este bună, ținem petrecerea la baza pârtiei, până la ora 21:30 și punem în funcțiune telescaunul și nocturna! Începând cu ora 22:00, începem transferul cu șenilata+ snowmobil până în parcarea P1 sau în stațiune”, anunță organizatorii.

Așa cum ne-au obișnuit, aceștia au pregătit o mulțime de surprize pentru cei care le calcă pragul. Vorbim de tombola weSki, la care se poate participa prin orice comandă în valoare de minim 50 de lei. Premiile sunt și ele consistente, iar cireașa de pe tort constă în 3 skipassuri de weekend valabile tot sezonul sau o tură de Helicat gratuită!

Muzica va fi și ea la… înălțime, cu Azteca (Loy) și Triplusec responsabili, iar de after-party se va ocupa Cristi Dunca, în SkyLounge. Acestea fiind scrise, nu vă rămâne decât ca sâmbătă să urcați la Muntele Mic și să vă distrați înpreună cu cei de la weSKI!

JCS-Nina Curiţa