Cu un lot restrâns, tinerii Reșiței s-au impus la 19 goluri cu Drobeta! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii de la CSM Reșița au câștigat categoric sâmbătă, 16 octombrie, cu scorul de 43-24, confruntarea din deplasare cu AHC Drobeta!

Rosso-nerii s-au dus la Severin cu un lot restrâns, dar tot au reușit să-și confirme statutul de favoriți ai jocului și au câștigat la o diferență de 19 goluri. După primele cinci jocuri, Reșița este pe locul 2, cu 10 puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova, în timp ce Oradea este lider cu 15 puncte în cont.

„Am intrat mai greu în acest meci. Știam că cei de la Drobeta au o apărare destul de agresivă și așa a și fost. Noi am anunțat cu puțin timp înainte de acest meci că va lipsi doar Ignat, dar la ultimul antrenament de dinaintea acestui joc s-au accidentat Belchite și Gîrban. Am făcut deplasarea cu un lot foarte restrâns, am fost 13 de toți, dintre care patru portari. Totuși, cei care am fost am dat randamentul așteptat, am reușit să dăm maximul la acest meci, drept urmare am câștigat la 19 goluri diferență. Acest lucru spune tot și îi felicit pe colegii mei tineri. Toți au înscris, inclusiv poarta și-a făcut datoria și mă bucur foarte mult pentru echipă și pentru această victorie. Tinerii au tratat meciul cu seriozitate maximă și au confirmat ceea ce am spus de ei înaintea meciului. Urmează jocul de acasă cu Poli Timișoara și din nou așteptăm lumea la sală să ne susțină. Bineînțeles, restricțiile sunt în continuare în vigoare și vor putea intra doar cei vaccinați”, a spus Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal de la CSM Reșița.

CSM Reșița: Vuița Boban, Alexandru Blagoe, Ionuț Tănăsă, Denis Dumuța, Rareș Scurt (2), Snezan Radosavlevici (3), Raul Heimbach (3), Dorian Turcuman (3), Andrei Bondoc (5), Marius Negru (6), Deniss Kirsch (6), Mircea Negru (7) și Marius Bahan (8).

Urmează pentru handbaliștii lui Radu Bote jocul cu CSU Politehnica Timișoara de vineri, 22 octombrie, de la ora 18:30, în Sala Polivalentă din Reșița.

JCS-Ștefan Moraru