Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Potrivit raportărilor zilnice comunicate de Instituţia Prefectului, de la intrarea în vigoare a ordonanţelor militare, forţele de ordine aplică zilnic în Caraș-Severin câte 100 de amenzi, cel puţin!

Că într-o zi sunt 140, iar în alta 104 nici nu mai contează, trist e însă că nu toată lumea înţelege că va veni o zi când aceste amenzi vor trebui achitate şi cei mai mulţi se vor trezi cu conturile blocate.

Şi în ultimele 24 de ore, 328 de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari au format echipe mixte şi au acţionat, în acest sens, pentru siguranţa noastră. Astfel, s-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 923 de persoane, dar au fost verificate şi 51 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate din județ, cu privire la respectarea interdicțiilor impuse pe timpul stării de urgență. În urma acestor verificări au fost aplicate 104 sancțiuni contravenționale, în valoare de 101.400 de lei.

Unii spun că e abuz din partea autorităţilor şi că acestor echipaje li se impune o normă de amenzi. Până la proba contrarie, ar trebui să evităm asemenea prilejuri, astfel încât la următoarea raportare să ni se comunice „zero“ amenzi.

JCS-A.G.  

2 Comments

  1. De acord dar cu conditia ca acestea sa fie si platite !
    Ce ar fi daca autoritatile ar publica si situatia amenzilor platite si evident suma totala!?

  2. Tare aş vrea să ştiu cum se vor încasa aceste amenzi? Mă tem că vor rămâne numai pe hârtie.

Adaugă comentariu