Caraş-Severin, Romania

ANINA – CSO Anina, pregătită de Nelu Badea, este echipa cea mai în formă din Liga a IV-a Caraș-Severin! Cu trei victorii din tot atâtea partide, Anina pare echipa cea mai solidă. În ultimul joc, cel cu Mundo Reșița, Anina a câștigat la scor, 12-1, dar elevii lui Dobre au rezistat aproape o repriză!

„Au marcat în jocul cu Mundo: Crăciun – 4 goluri, Vlad – 4 goluri, Străin – 3 goluri și Românu. Timp de 30 minute, juniorii conduși de Lucian Dobre au jucat de la egal la egal cu echipa noastră, după care experiența și valoarea individuală a jucătorilor noștri și-au spus cuvântul. Pressing-ul nostru foarte avansat și condiția fizică de asemenea au contat. Dar cu siguranță, în campionatul viitor, Mundo Reșița va pune multe probleme tuturor echipelor. Avem probabil cea mai bună echipă din Liga a IV-a, cu jucători buni și încercăm să îmbinăm experiența cu tinerețea. Avem mulți juniori născuți în 2006 și 2007. Nu ne gândim încă prea departe și vom lua totul pas cu pas. Ne-am propus să câștigăm fiecare meci. Dacă vom termina pe primul loc, vom încerca să emitem pretenții pentru alt nivel, dar încă nu ne-am dus cu gândul atât de departe. Ne așteptam să începem bine campionatul și vom vedea ce va fi la final. Odată cu această victorie, suntem pe primul loc după primele trei etape, fiind singura echipa cu punctaj maxim! Mulțumim galeriei Peluza Sud, care ne-a însoțit în număr mare la meci și ne încurajează din primul și până în ultimul minut!
Mulțumim Primăriei Anina și tuturor sponsorilor noștri, datorită cărora putem motiva financiar jucătorii! Mulțumim tuturor pentru încredere și susținere și mai așteptăm și alte firme să se alăture proiectului nostru! Împreună suntem mai puternici! Urmează pentru noi două meciuri grele acasă, cu Lupac II și Ocna de Fier, iar în cazul în care le vom câștiga, abia atunci o să putem să ne facem planuri pe termen lung”, a spus Nelu Badea, antrenorul CSO Anina.

JCS-Ștefan Moraru