Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Liderul Ligii a IV-a Caraș-Severin la fotbal a demarat pregătirile pentru returul campionatului.

CSM Școlar Reșița a pornit la drum în această săptămână cu multe noutăți, atât în lot, cât și pe banca tehnică. Jucător activ în turul campionatului, chiar dacă se apropie de 46 de ani, Leontin Doană a fost desemnat de către conducerea grupării din Valea Domanului să preia funcția de antrenor principal, înlocuindu-l astfel pe Dan Potocianu. Acesta va prelua grupa de Juniori A pe care o pregătea Doană și care participă în Campionatul Național pentru Metalul Reșița.

costachi

Noutățile sunt multe și în privința lotului de jucători. Doi jucători de la Voința Lupac, principala contracandidată la promovare, și-au exprimat dorința de a evolua în retur pentru CSM Școlar. Astfel, în Valea Domanului au venit golgheterul campionatului, Răzvan Costachi, cu 25 de goluri, precum și portarul Daniel Petruț. Ambii au semnat înțelegeri pe câte un an și jumătate. Voința Lupac nu rămâne însă descoperită, pentru că dinspre Valea Domanului vine portarul Flavius Toader, oficialii de la CSM Școlar manifestându-și intenția de a-l trimite și pe Milan Cheda la campioana ediției precedente. Pe lângă talentații jucători ce au evoluat la Lupac, în această iarnă au mai sosit la Școlar și Alin Liuba, de la Metalul Reșița, și Robert Covăsală, de la Rapid Buchin (Liga a IV-a Caraș-Severin). De asemenea, la reșițeni a revenit tânărul jucător Alexandru Curelea, după desființarea FC Caransebeș 1913. Liderul a renunțat la Milan Mircioane și Beniamin Iancu și s-ar putea despărți și de Aurelian Bordea.

Până pe 29 ianuarie echipa se va pregăti la stadionul din Valea Domanului, după care va urma un cantonament în stațiunea Băile Herculane, până pe 7 februarie. CSM Școlar Reșița ocupă primul loc în clasamentul Ligii a IV-a Caraș-Severin, cu 37 de puncte, urmată de Voința Lupac, cu 34 de puncte.