Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Școlar Reșița a încheiat la egalitate, scor 0-0, primul amical susținut în perioada de pregătire. Adversara rosso-nerilor a fost echipa de ligă secundă Ripensia Timișoara, principala contracandidată la promovare a echipei reșițene în precedentul sezon al Ligii a III-a. Antrenorul Daniel Oprița a rulat tot lotul avut la dispoziție, în care și-au făcut loc și câțiva juniori de la Centrul de copii și juniori din Valea Domanului.

„Principalul” formației reșițene s-a declarat în mare parte mulțumit, având în vedere că echipa sa nu are decât o săptămână de pregătire în acest an.

„Avem o săptămână de când am început pregătirea și era normal ca să nu ne iasă jocul așa cum ne-am dorit. Avem jucători noi în lot, iar relațiile de joc vor mai dura până o să le punem la punct. Am adus fotbaliști de calitate și eu cred că o să fie totul bine. După primul joc, pot spune că sunt mulțumit, având în vedere că am făcut antrenamente grele și n-am început de mult pregătirea. Unii jucători au câteva kilograme în plus, dar le-am dat la dispoziție o săptămână să le dea jos. De săptămâna viitoare o să începem să dăm amenzi fotbaliștilor care nu vor respecta regula cu kilogramele. Avem destul timp până la începerea campionatului și eu spun că pregătirea va decurge așa cum trebuie. Cum am mai spus, sunt mulțumit de lot și consider că mai avem nevoie de câțiva juniori. Suntem în căutări, trei sau patru juniori îi avem deja și ne-am mai trebui încă doi. Acești doi ar putea fi chiar și de la centrul nostru. După plecarea de la echipă a lui Dulap, cred că ar mai trebui să aducem un fundaș central”, a declarat Daniel Oprița, antrenorul echipei CSM Școlar Reșița.

CSM Școlar Reșița: Petruț, B. Szijj, Bactăr, Podină, Liuba, Costin, Vaștag, Breșneni, Vădrariu, Negoescu și Ene. Au mai intrat în teren pe parcursul meciului: Zimmermann, Copaci, Marius Musteța, Marian Musteța, Bărbulescu, Burciu și Staicu.

Reșițenii vor întâlni în următorul amical formația ASU Politehnica, meci care va avea loc pe data de 3 februarie, la Timișoara. Celelalte partide amicale pe care CSM Școlar Reșița și le-a programat în această iarnă vor fi cu UTA Arad, Pandurii Târgu Jiu, Pancevo și Radnicki Zrenjanin, ultimele două din Serbia.