CSM Reșița vrea să continue forma bună și cu Farul - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa pregătită de Alin Minteuan va întâlni sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 11:00, în deplasare, formația Farul Constanța 1920. Rosso-nerii sunt într-o formă bună și au un moral ridicat după ultimele două jocuri, pe care au reușit să le câștige, 1-0 cu Concordia Chiajna și 2-1 cu Universitatea Cluj!

Farul a pierdut în etapa trecută, 1-2 cu Rapid și se află pe locul 10 în Liga 2, cu 17 puncte. De cealaltă parte, formația reșițeană este pe 16, cu 14 puncte obținute după primele 11 etape. După deplasarea de la Farul, pentru CSM Reșița urmează un al joc pe teren străin, joi, 26 noiembrie, de la ora 18:30, cu FC Rapid București. Următorul meci de acasă este programat pentru sâmbătă, 5 decembrie, cu Ripensia Timișoara, în Valea Domanului.

„Avem un meci extrem de greu. Nu că meciurile dinainte au fost uşoare sau cele care vor veni nu vor fi la fel de grele, dar acesta este primul care urmează pentru noi. Farul n-a reuşit în ultimul joc să obţină măcar un punct din meciul cu Rapid, dar am văzut acel meci. Constanţa are o echipă destul de bună, competitivă şi ne va fi foarte greu, dacă nu vom aborda partida aşa cum am făcut-o în celelalte meciuri. Lotul este valid în proporţie de 99%, avem doar problema veche a lui Lungu, care are o entorsă la genunchi. În rest, toată lumea este OK. Aşa, mici probleme, mici lovituri bineînţeles că sunt inerente, dar în general suntem bine”, a declarat antrenorul Alin Minteuan.

JCS-Ștefan Moraru