Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Rosso-nerii întâlnesc sâmbătă, de la ora 18, pe Mama Mia Becicherecu Mic. Elevii antrenorului Leontin Doană nu concep alt rezultat decât victoria în partida din cadrul etapei a XXIV-a din Liga a III-a de fotbal, Seria a IV-a. În acest retur de campionat, pe teren propriu, Reșița a obținut numai succese și își dorește să contiue seria rezultatelor bune.

„Dacă ne uităm în clasament, se poate spune că vom avea un meci mai ușor, dar am mai avut jocuri pe care le credeam ușoare, unde am câștigat doar cu 1-0. Acum, consider că suntem pe un drum bun, venim după prima victorie obținută în deplasare din acest retur și sperăm obținem doar rezultate pozitive în aceste ultime trei meciuri pe care le mai avem de disputat. Etapa trecută a fost una bună pentru noi, s-au încurcat două dintre contracandidatele noastre și sperăm să facă pași greșiți și Ripensia, iar noi să câștigăm tot până la final. Ne dorim foarte mult să terminăm pe primul loc și să promovăm în Liga a II-a. Ripensia Timișoara are prima șansă la locul I, dar niciun meci nu seamănă cu celălalt și se poate întâmpla orice pe acest final de campionat. Moralul echipei este bun, venim după un joc foarte important pe care l-am câștigat în deplasare și sperăm să mergem pe aceeași linie. Din păcate, depindem și de celelalte rezultate, dar eu am încredere în echipa mea. Noi trebuie să ne câștigăm meciurile și vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat antrenorul Leontin Doană.

Tânărul jucător al Reșiței, Cristian Bloju, a spus referitor la partida de sâmbătă: „Noi ne simțim foarte bine, muncim din greu la antrenamente și sperăm să câștigăm și acest meci. Cred că va fi un joc greu și de aceea trebuie să-l tratăm cu mare seriozitate. La începutul campionatului nu m-am așteptat la faptul că ne vom bate pentru promovare, dar rezultatele bune pe care le-am obținut, ne-au dus până pe primul loc la un moment dat”.