Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Partida dintre cele două echipe cărășene va avea loc sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 15:00, pe stadionul „Mircea Chivu”!

CSM Reșița este singura echipă cu maximum de puncte după cele șase etape trecute și nu vrea să facă pași greșiți nici în jocul cu Voința Lupac. Cu 15 goluri marcate și doar unul singur primit, Reșița are cel mai bun atac și cea mai bună apărare dintre toate echipele din Seria a VII-a a Ligii 3. „Trebuie să tratăm fiecare meci foarte serios pentru că se poate întâmpla orice”, avertizează totuși tehnicianul reșițenilor, Dan Alexa, înaintea meciului cu „croații” la care evoluează și jucători precum Danci sau Vădrariu, care anul trecut evoluau în Valea Domanului.

Voința Lupac este pe locul patru, cu 11 puncte acumulate. Elevii lui Boșco Vișatovici vin după un succes cu scorul de 3-2, pe teren propriu cu Jiul Petroșani, în timp ce Reșița a trecut în etapa precedentă cu scorul de 4-0 de Progresul Ezeriș. „Am avut o săptămână grea de pregătire pentru că ne așteaptă cel mai dificil joc de până acum. Întâlnim un adversar foarte solid, în opinia mea CSM Reșița este cea mai puternică echipă din serie, având în componență jucători de certă valoare. Noi vom încerca să facem un joc solid și să ne vindem scump pielea la Reșița”, a declarat Vișatovici.

JCS-Ștefan Moraru