Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a câștigat sâmbătă, 25 martie, scor 2-0, partida cu CS Crișul Chișineu Criș, din etapa a XVIII-a a Ligii 3, Seria a VIII-a!

În prima repriză, rosso-nerii ar fi putut să înscrie la ocaziile lui Negru și Aboubacar, dar la cabine s-a intrat cu 0-0, Crișul neavând nicio ocazie de gol. Scorul a fost deschis de Ardei, în minutul 48, cu un șut din interiorul careului, în urma unui corner. Nici în repriza a doua arădenii nu au amenințat poarta lui Zimmermann, iar la ultima fază de joc rezerva Trancă a stabilit scorul final: 2-0 în favoarea Reșiței.

Formația din Valea Domanului a încheiat sezonul regular pe primul loc, cu 42 de puncte. Pentru elevii lui Cheregi urmează play-off-ul, unde alături de Reșița și Crișul mai sunt CS Șoimii Lipova și CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

„A fost o victorie pe deplin meritată, chiar dacă am fixat rezultatul final în ultimul minut. Cred că în acest meci nu s-a pus problema învingătoarei și cred că am meritat acest rezultat. Am încheiat campionatul cu o victorie foarte importantă pentru noi, iar peste o săptămână o să ne întâlnim din nou cu același adversar. Am citit acest adversar de vreo două săptămâni și stiam că este o echipă bună și compactă. Față de meciul tur a prestat cu totul alt joc, drept dovadă că s-a calificat de pe locul IV. Crișul este o echipă interesantă care va fi citită și mai bine de noi în săptămâna de dinaintea primului meci din play-off. Din nou am marcat golurile victoriei în repriza a doua, dar și în prima parte am avut două sau trei ocazii de-a înscrie. N-am reușit în prima repriză, dar am fost convins că în cea de-a doua o să marcăm și se va concretiza victoria pe care am dorit-o cu toții!”, a declarat antrenorul Călin Cheregi.

CSM Reșița: Cristian Zimmermann, Ștefan Bărboianu, Alin Dudea, Cornel Ardei, Vlad Chera, Sebastian Velcotă, Sergiu Rimovecz, Ionuț Popescu, Alexandru Negru, Marian Drăghiceanu și Gakou Aboubacar. Rezerve: Cătălin Căpățână, Nicușor Fota, Bogdan Szijj, Alexandru Dane, Alfred Mensah, Robert Petre, Remus Trancă, Patrick Canea și Gabriel Gomboș.

Crișul: Iliescu, Halos, Pașca, Hreniuc, Siminic, Iuga, Grigore, Toboșaru, Blikling,  Janu și Popa.

În prima etapă din play-off, cele două echipe se vor întâlni din nou pe 1 aprilie, de la ora 17, tot în Valea Domanului.

JCS-Ștefan Moraru