CSM Reșița, victorie fără emoții cu Pandurii Tg. Jiu - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a câștigat sâmbătă, 17 august, cu scorul de 3-1, partida cu Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a III-a a Ligii 2.

Scorul în disputa din Valea Domanului s-a deschis încă din minutul 4, când Pandurii a lovit pe contraatac prin Ovidiu Rașoveanu. Replica rosso-nerilor a venit în minutul 9, prin lovitura de cap trimisă de Laurențiu Breșneni în brațele portarului gorjean. După alte trei minute, Daniel Vădrariu a centrat iar Daniel Ene, cu latul, a trimis mingea în plasa porții echipei din Târgu Jiu, restabilind egalitatea pe tabela de marcaj. Ocazii de gol au mai avut pe rând Breșneni și Danci, dar de fiecare dată portarul oaspeților s-a opus. Spre finalul primei reprize, Dragoș Săulescu a înscris pentru 2-1, după ce a primit mingea de la Vădrariu, care a driblat doi fundași adverși înainte de paseze.

La pauză, Doană a efecuat și prima schimbare, Coman în locul Danci. Reșițenii au fost periculoși în partea secundă a meciului prin Săulescu în minutul 55, dar golul de 3-1 a venit abia în minutul 76. Ene a preluat mingea cu călcâiul și l-a învins pe portarul advers cu un voleu la colțul lung. Ultima ocazie a Reșiței i-a aparținut lui Coman, care a trimis mingea în bară. După acest succes cu scorul de 3-1, Reșița a urcat pe locul 3 în clasament, cu 7 puncte acumulate în 3 partide. Pe primul loc se află SCM Buzău, iar pe locul secund este UTA Arad, ambele având 9 puncte.

CSM Reșița: Cristian Zimmermann, Milorad Banac, Ehmann Marco, Bruno Vasiu, Daniel Vădrariu, Laurențiu Breșneni, Cristian Danci, Dragoș Săulescu, Cristian Poiană, Emanuel Dat și Daniel Ene. Rezerve: Flavius Toader, Flavius Vlădia, Călin Cristea, Andrei Rus, Alexandru Cioablă, Gelu Velici și Marius Coman.

În etapa următoare, CSM Reșița se va deplasa la București și va întâlni pe data de 24 august echipa Daco-Getica.

Ștefan Moraru