Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – La sediul Federației Române de Fotbal s-a organizat miercuri, 17 iulie 2024, tragerea la sorți pentru stabilirea programului meciurilor din sezonul 2024/2025 al Ligii 2!

Noul sezon al Ligii 2 cuprinde 22 de echipe în loc de 20, cum a fost în ultimele șapte ediții, și se va disputa în două faze. Prima fază a competiţiei va consta într-un sezon regular, la care vor participa toate cele 22 de echipe şi în care vor juca fiecare cu fiecare o singură dată, cu un total de 21 etape. Faza a doua a competiţiei va fi formată dintr-un play-off şi play-out, în care echipele vor fi repartizate pe baza clasamentului final şi în care vor intra cu toate punctele acumulate până atunci.

În play-off vor participa primele şase clasate, iar partidele se vor juca tur-retur, rezultând astfel încă 10 meciuri pentru fiecare formație. La finalul play-off-ului, primele două clasate vor promova direct în Liga 1, în timp ce ocupantele locurilor 3 și 4 vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 și 7 din play-out-ul SuperLigii. În play-out vor participa celelalte 16 echipe rămase, împărţite în două grupe, A şi B, cu câte opt echipe fiecare.

În noua ediție a campionatului, CSM Reșița va debuta, pe teren propriu, la începutul lunii august, în compania echipei FCU Craiova 1948! Următorul meci va fi tot acasă, când rosso-nerii vor întâlni formația CSC Dumbrăvița, iar apoi va urma o deplasare dificilă, pe Ghencea, contra CSA Steaua, echipă antrenată de Daniel Oprița. CSM Reșița va avea drept de promovare în Superligă, iar formația din Valea Domanului și-a propus ca și obiectiv prinderea play-off-ului.

Programul complet ai echipei pregătite de Flavius Stoican în noul sezon al Ligii 2:

CSM Reșița – FCU Craiova,

CSM Reșița – CSC Dumbrăvița,

CSA Steaua – CSM Reșița,

CSM Reșița – CSM Focșani,

FC Bihor Oradea – CSM Reșița,

CSM Reșița – AFK Csikszereda,

CSM Slatina – CSM Reșița,

CSM Reșița – Concordia Chiajna,

CS Mioveni – CSM Reșița,

CSM Reșița – Corvinul Hunedoara,

Metaloglobus – CSM Reșița,

CSM Reșița – Chindia Târgoviște,

CSC Șelimbăr – CSM Reșița,

CSM Reșița – Unirea Ungheni,

CS Afumați – CSM Reșița,

CSM Reșița – FC Voluntari,

Ceahlăul Piatra Neamț – CSM Reșița,

CSM Reșița – Viitorul Pandurii Târgu Jiu,

Câmpulung Mușcel – CSM Reșița,

CSM Reșița – CFC Argeș

Metalul Buzău – CSM Reșița

JCS-Ștefan Moraru