CSM Reșița, succes la scor de neprezentare cu Gilortul - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița s-a impus sâmbătă, 19 martie, cu scorul de 3-0, în partida împotriva formației CS Gilortul Târgu Cărbunești, din etapa a XVII-a a Ligii 3, Seria a VII-a!  Elevii lui Dan Alexa s-au impus grație golurilor marcate de Valentin Lazăr (minutul 17), Ndiaye Mediop (minutul 29) și Ion Vasluian (minutul 52)!

O veste nu tocmai bună pentru rosso-neri înainte de play-off este faptul că golgheterul Mediop a ieșit accidentat în debutul reprizei secunde. CSM Reșița este pe primul loc, la 12 puncte în fața formației din Deva. Pe locul 3 se află Pandurii Târgu Jiu, cu 29 de puncte, la egalitate cu Voința Lupac.

„Este o victorie importantă care ne menține la o distanță de 12 puncte de CSM Deva. Am avut momente bune în prima repriză și momente mai puțin bune în cea de-a doua. În mare parte, sunt nemulțumit de ceea ce s-a întâmplat în repriza a doua, dar până la urmă am obținut o victorie la trei goluri diferență. Cred că puteam să mai înscriem încă trei sau patru. Începe deja play-off-ul pentru că Pandurii este o echipă de play-off, chiar dacă mai este o etapă de disputat. Practic noi vom începe play-off-ul vineri și mai avem câteva lucruri de îmbunătățit. Încă nu știu care este situația lui Mediop, o să vedem și sper să nu fie ceva grav. Am preferat ca Rimovecz să joace 90 de minute la Ineu, alături de colegii lui de la juniori, pentru că este un meci foarte important pentru ei. Este un fotbalist care are nevoie de jocuri, cred foarte mult în el și în viitor o să-l vedeți din nou în teren”, a declarat antrenorul Dan Alexa.

CSM Reșița: Sebastian Micu, Ștefan Bărboianu, Cornel Ardei, Ștefaniță Manolache, Valentin Munteanu, Ionuț Cioinac, Ion Vasluian, Amir Jorza, Marian Drăghiceanu, Ndiaye Mediop și Valentin Lazăr. Rezerve: Cristian Zimmermann, Alin Dudea, Nicușor Fota, Nicolae Sima, Laurențiu Breșneni, Călin Cristea, Alexandru Negru, Aboubacar Gakou și Andrei Mura.

Târgu Cărbunești: Dragoș Constantin, Ion Dogaru, Alexandru Cuțitoiu, Răzvan Istudor, Darius Almăjanu, Alexandru Avramescu, Angel-Iulian Ciutică, Marius Duriță, Denis Bucur, Bogdan Dănăricu și Ionuț Gîlcescu. Rezerve: Voinea, Safta, Căldăraru-Bobu, Boboc și Cornicioiu.

În ultima etapă a acestui sezon, CSM Reșița va juca vineri, 25 martie, în deplasare, cu CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu. După această etapă va începe play-off-ul.

JCS-Ștefan Moraru