Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Chiar dacă clubul nu se află în cea mai bună perioadă a sa, mai ales după ratarea promovării, conducerea CSM Reșița și Guardia Ultra au încredere că suporterii vor veni din nou la stadion să încurajeze echipa și au pus deja în vânzare abonamentele pentru sezonul competițional 2022/2023!

„Începând de marți, 26 iulie, am dat startul înscrierilor pentru abonamente. Galeria Guardia Ultra ne sprijină din nou cu înscrierea, respectiv distribuirea abonamentelor la fiecare în parte. Prețul unui abonament este de 110 lei. Până în data de 01.08.2022 vă puteți rezerva abonamentul printr-un mesaj pe Facebook-ul lui Gușcă Silviu-Marcel”, este mesajul postat de clubul CSM Reșița.

„Și în acest an, ca și în ultimii patru, galeria se va ocupa de distribuirea abonamentelor. Ajutăm clubul de fiecare dată cu ce putem, ne-am văzut și cu sponsorii, dar cel mai mult ne implicăm în vânzarea biletelor și cu distribuirea abonamentelor. Dacă anul trecut au fost vândute 250 de abonamente când toată lumea spera în promovarea echipei, în acest an când trecem prin momente mai delicate și obiectivul este calificarea în play-off, noi sperăm să vindem mai multe. Suporterii clubului CSM Reșița sunt pătimași și sunt convins că vor cumpăra mai multe abonamente. Prin acest mod își vor arăta și atașamentul față de culori”, a declarat Marcel Gușcă, liderul Guardiei Ultra.

JCS-Ștefan Moraru