CSM Reșița se întoarce cu toate punctele din Valea Jiului - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a câștigat cu scorul de 2-0 jocul din deplasare cu Jiul Petroșani, meci disputat pe stadionul „Petre Libardi”. Acest succes este al treilea consecutiv în Liga 3 pentru formația lui Alexa și încet, dar sigur, rosso-nerii se depărtează de celelalte echipe din serie.

Golurile victorie au fost înscrise de căpitanul Mediop și atacantul Ion Vasluian. Singura echipă care este la egalitate de puncte cu Reșița este CSM Deva, care a reușit să se impună cu scorul de 2-0, la Cărbunești. Pandurii tocmai ce a remizat cu Voința Lupac și ocupă în acest moment locul trei, cu șapte puncte.

„Un joc controlat de noi în mare parte. Faţă de jocurile trecute am fost mai pragmatici, pe lângă cele două goluri, am mai avut trei situaţii. Îmi felicit jucătorii, pentru că am avut o săptămână grea, am jucat trei meciuri în şapte zile. Cred că acum victoria nu a stat sub semnul întrebării nicio secundă”, a declarat la final Dan Alexa, antrenorul echipei din Valea Domanului.

Alexa a trimis în teren la acest joc următoarea echipă: Sebastian Micu, Nicușor Fota, Sergiu Rimovecz, Ion Cătălin, Iulian Ciubotaru, Ionuț Cioinac, Sebastian Velcotă, Amir Jorza, Valentin Munteanu, Ndiaye Mediop și Ion Vasluian. Rezerve: Cristian Zimmermann, Sorin Avram, Aboubacar Gakou, Andrei Mura, Demetris Cristodulo, Laurențiu Breșneni, Claudiu Matiș, Nicolae Sima și David Staiculescu.

Jiul Petroșani: Farcaș, Torkoș, Pau, Mazilu, Cocină, Ionică, Keszcg, Marin, Selaje, Herci și Sandu.

Pe fotbaliștii rosso-neri îi așteaptă un nou meci greu, poate cel mai dificil de până acum. CSM Reșița va juca tot în deplasare, vineri, 17 septembrie, de la ora 17:00, cu CSM Deva. Încă de la începutul campionatului, președintele Cristian Bobar a avertizat că Reșița se va lupta pentru promovare cu Deva, lucru care se confirmă dacă stăm să analizăm clasamentul după primele trei etape.

JCS-Ștefan Moraru